Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mega transformatie: zo ziet Temptations Megan er nu uit

Looking good!

Megan Desaever – wie was dat ook al weer? We helpen je een handje: Megan deed in 2018 samen met haar vriend Kevin mee aan Temptation Island, wat – suprise, suprise – ervoor zorgde dat hun relatie op de klippen liep. Nu, bijna vijf jaar later, herkennen we de realityster bijna niet meer terug.

Recap

Even een mini-recap van het seizoen Temptation Island waar Megan en Kevin aan meededen: het Belgische stel kwam al snel in de problemen door het flirterige gedrag van Kevin – oké, én de welbekende opmerking "de kaas komt uit haar oren". Op haar beurt versierde Megan toen verleider Joshua, met wie ze zelfs na de opnames van het programma een kortstondige romance beleefde. Eindstand was de realityster vrij snel daarna alsnog single en hebben we sindsdien ook niet meer veel van haar gehoord.

Veranderd

Maar toen we hoorden dat Megan vermoedelijk haar comeback gaat maken in Ex on the Beach, vonden we het hoog tijd om eens een kijkje op haar socials te nemen. En wat blijkt? De realityster heeft qua looks een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Megan was al gorgeous, maar op haar Insta pictures – die overigens vooral worden geschoten op het strand en in Dubai (good for her!) – is te zien dat ze er supergoed uitziet.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

De beauty wisselt zo te zien regelmatig haar coupe en zelfs qua body type. De ene keer zien we haar met kort bruin haar, de andere keer rockt ze haar blonde lokken. To be honest: Het staat Megan allemaal. Wij kunnen vooral niet wachten tot de realityster op het strand komt aanspoelen in Ex on the Beach – als we de geruchten mogen geloven natuurlijk.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Temptation Island, instagram @desaevermegan__