Deze TikTok-hack maakt je haar op magische wijze dikker

Zeg maar hallo tegen dikke, volle lokken!

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een volumineuze, volle bos haar. Natuurlijk kennen we alle tips en tricks voor voller haar zo langzamerhand wel, maar of ze ook echt werken? Toch gaat er een bepaald middeltje viraal op TikTok dat ervoor zou moeten zorgen dat jij op magische wijze een volle bos haar krijgt. Enne, wij zijn fan!

Wondermiddel

Het schijnt dat het wondermiddel voor dik en vol haar rozemarijnwater moet zijn. Verschillende TikTok-video’s laten namelijk zien dat rozemarijnwater wel degelijk zijn vruchten afwerpt. En niet alleen TikTok-video’s bevestigen dat het water goed kan helpen als je wat voller haar wil, ook antropoloog Harmen Rijpkema liet aan NU.nl weten dat rozemarijnwater wel degelijk een positief effect kan hebben tegen alopecia areata: een vorm van haarverlies.

#rosemarywater

Natuurlijk zou TikTok, TikTok niet zijn als ook dit wondermiddeltje niet viraal zou gaan. Het magische water heeft zelfs een eigen hashtag #rosemarywater gekregen. Enne, die hashtag is maar liefst meer dan 248 miljoen keer bekeken. Say what?! Hoog tijd om het rozemarijnwater maar eens te gaan gebruiken dus.

Rozemarijnwater maken

Eigenlijk is het heel simpel. Je koopt wat rozemarijntakjes, kookt ze voor een kwartiertje in een grote pan met water en you’re good to go. Het belangrijkste is dat je de geur en de smaak goed in het water laat trekken. Vind jij het water na een kwartier dus nog niet sterk genoeg naar rozemarijn ruiken? Laat de takjes er gerust nog wat langer in zitten.

@gjuanita starting my rosemary water journey for hair growth! #hairtok #hairgrowthtips #rosemarywater ♬ original sound – giorginajuanita

Vervolgens haal je de takjes uit het hete water en giet je dit water over in een spuitflesje. Spray het rozemarijnwater dan tegen je haaraanzet aan, masseer het goed in en laat het dan een tijdje intrekken. En nee, je hoeft niet bang te zijn dat je haar gaat stinken naar eten, want je wast je haar daarna gewoon weer. Maar wow! Wát een verschil als we kijken naar de TikTok-video. Dit belooft dus veel goeds en is zeker worth a try!

Bron: Vriendin | Beeld: TikTok, Clueless

Laatste nieuws