Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Hailey Bieber kampt met PTSS

Ze vertelt openhartig over haar angsten.

10th Annual LACMA ART FILM GALA presented by Gucci

Vorig jaar kreeg Hailey Bieber een beroerte, en daar is het model niet zonder schade vanaf gekomen, zo vertelt ze in een interview met Vogue. De lover van Justin laat weten dat ze kampt met een posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Heftig moment

Vorig jaar in maart was het flink schrikken voor Hailey en Justin Bieber. Tijdens het ontbijt kreeg Hailey plotseling symptomen die leken op een beroerte. Het model kreeg een raar gevoel in haar lichaam, kon niet meer praten en haar gezicht begon aan één kant te hangen. Toen Hailey met spoed naar het ziekenhuis was gebracht, werd duidelijk dat deze symptomen het gevolg waren van een bloedprop in haar hersenen.

Angsten

Eerder lieten zowel Hailey als Justin weten dat dit het engste moment in hun leven was, en sindsdien is Hailey nog niet over het voor geval heen gekomen. Aan Vogue laat het model weten met angsten te worstelen. "Ik heb een beetje PTSS en ben bang dat het nog een keer zal gebeuren. Het was zo angstaanjagend, zo schokkend, zo verwarrend."

Terugkerende gevoelens

Het model vindt het nog steeds lastig om te praten over het ongeval. "Het brengt gevoelens terug die ik tijdens die ervaring voelde", vertelt ze. "Als ik erop terugkijk, besef ik dat het veel erger had kunnen aflopen. Er hadden zoveel erge dingen kunnen gebeuren", aldus het knappe model. Gelukkig heeft Hailey haar hubby Justin, van wie wel is gebleken dat hij haar rots in de branding is, en andersom. Wij hopen dat het snel beter gaat met Hailey!

Bron: TAGMAG | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 06: Model Hailey Rhode Baldwin Bieber wearing a Saint Laurent dress and Tiffany & Co. jewelry arrives at the 10th Annual LACMA Art + Film Gala 2021 held at the Los Angeles County Museum of Art on November 6, 2021 in Los Angeles, California, United States., Credit:Xavier Collin / Avalon