Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: Selma Omari werd gevraagd voor De Bachelorette

De YouTube-ster onthult dat de makers van het programma haar graag als de Bachelorette zagen.

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Op 14 februari - inderdaad, Valentijnsdag: heel toepasselijk - neemt model Sylvia Geersen het stokje over van Gaby Blaaser en kunnen we volop genieten van een nieuw seizoen van De Bachelorette. Maar wat blijkt: het had niet veel gescheeld of we hadden Selma Omari op zoek zien gaan naar haar prins op het witte paard. De YouTube-ster laat namelijk weten dat het programma haar ook heeft gevraagd voor de rol van Bachelorette.

Veel aandacht voor haar liefdesleven

Dat haar relatie met rapper Boef verleden tijd is, weten we natuurlijk allang. Maar sindsdien is er volgens Selma een overload aan aandacht voor haar datingleven. Vooral juicekanalen kunnen het niet laten om bij elke onschuldige date de wereld te voorzien van de meest juicy geruchten. Toch zijn het niet alleen social mediakanalen die geïnteresseerd zijn in het liefdesleven van de YouTuber. Selma heeft namelijk onthuld dat de makers van De Bachelorette haar hebben gevraagd voor de realityshow. Dat ze nee heeft gezegd, heeft volgens haar vooral te maken met het feit dat ze haar datingleven liever privé houdt.

Liefde voor Gaby

Tijdens het vorige seizoen van De bachelorette genoten we van de zoektocht van Gaby naar de ware liefde, al weten we inmiddels dat de influencer haar huidige lover niet daar heeft gevonden. Maar who cares, want Gaby heeft kortgeleden laten weten dat zij en haar vriend in verwachting zijn. Zo leuk!

Vanaf 14 februari kunnen we dus kijken naar de liefdeszoektocht van topmodel Sylvia Geersen. Met haar looks kán het niet anders dat er hele handsome mannen voorbij komen. En dat betekent maar één ding: kijken!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 11-10-2021, Pathe Tushinski Premiere Liefde Zonder Grenzen in Pathe Tushinski, Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Selma Omari