Boef over zijn liefdesleven én ex-vriendin Selma Omari

"Misschien dat ik na deze zomer weer opensta voor een relatie"

Lees ook

Sofiane Boussaadia, a.k.a Boef, sprak met Grazia over zijn nieuwe album Allemaal een Droom, zijn documentaire Gewoon Boef én zijn singlebestaan.

Aandacht

De rapper krijgt genoeg aandacht van vrouwelijke fans. "Daar ben ik best nuchter onder. Vroeger vond ik het allemaal spannend natuurlijk. Ik was net beroemd en kon ineens zoveel meisjes krijgen. Maar met de jaren went dat", vertelt hij.

"Inmiddels zie ik ook goed welke vrouw het om de artiest Boef te doen is en wie echt is. Maar om eerlijk te zijn, leef ik sowieso geen rocksterrenleven waarbij dagelijks veertig vrouwen thuis zitten. Ik wil nu ook liever iets wat mij op de lange termijn gelukkig maakt. Dat zijn geen onenightstands. Op dit moment ben ik rustig en op mezelf. Misschien dat ik na deze zomer weer opensta voor een relatie."

Lees ook: Kijkers geraakt door emotioneel levensverhaal rapper Boef

Verantwoordelijkheid

Na de zomer pas ja, want hij zit niet nu meteen op een relatie te wachten. "Omdat ik de komende maanden ontspanning wil. In een relatie vind je dat ook wel, maar heb je tegelijkertijd toch een bepaalde verantwoordelijkheid. Daar heb ik nu geen zin in. Of het moet echt liefde op het eerste gezicht zijn, maar dat ben ik niet van plan. Daarbij kom ik ook pas sinds een half jaar uit een relatie."

Eerder had hij een relatie met influencer Selma Omari. "Sinds het moment dat het uit is, hebben we geen contact meer. Ik gun haar het beste en ik hoop dat ze mij dat ook gunt." Toch is ze wel in zijn docu te zien. "Ik had er in het begin wel moeite mee, omdat het voor mij een gesloten boek is. Inmiddels besef ik dat die relatie op dat moment onderdeel van mijn leven was en dat het raar zou zijn als het er dan niet in zit. Dus nu heb ik er vrede mee."

Lees ook: Rapper Boef openhartig over veelbesproken 'kech-incident'

Kinderen

Boef is zijn hoop in de liefde niet verloren en heeft mooie toekomstdromen. "Ooit wil ik graag kinderen. Maar omdat ik zelf uit een gebroken gezin kom alleen wel pas met de vrouw bij wie ik denk: wij zullen een leven lang samen zijn. Voor nu focus ik me op mijn carrière, succesvol zijn maakt me gelukkig."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Tekst: Kim Buitenhuis | Beeld: Documentaire Gewoon Boef

Laatste nieuws

Zie ook