Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Khloé Kardashian lijkt op nieuwe foto wel héél erg op Taylor Swift

Wij zijn helemaal confused!

2022 CFDA Awards

Ehm, is dit nou Khloé Kardashian, Taylor Swift of een combinatie van beiden? De foto's die Khloé maandag op Instagram deelde, roept bij fans veel vragen op. De realityster lijkt op de pictures wel erg veel weg te hebben van miss Swift...

Betrapt op photoshop

Dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje photoshop, wisten we al wel (What else is new?). De zussen zijn meerdere keren 'betrapt' op het eindeloos 'perfect' maken van foto's, regelmatig tot het neppe aan toe. Zo zagen fans afgelopen kerst nog een familiefoto die obviously tot op het bot geëdit was, aangezien alle dames op de foto een andere kant op keken.

Een bekend beeld

Toch gaat Khloé deze keer nóg een tikkeltje verder. Voor de cover van Sorbet magazine poseert de 38-jarige realityster in een ini-mini jurkje, met enorm veel vragende comments als gevolg. Op de foto's die Khloé van de shoot op Instagram plaatst, is er volgens haar volgers niets terug te zien van haarzelf. Haar benen lijken überlang en haar voorste lokken zijn geknipt als bangs. Wacht even... Dit beeld komt fans bekend voor: is de dame op deze foto niet Taylor Swift?

Khloé lijkt op haar Instagram-posts verdacht veel op de popster, waarschijnlijk als gevolg van een flinke photoshop-sessie. Hoewel we weten dat de realityster geen lelijk eendje is, zien we op deze foto's wel erg weinig van haar 'echte' uiterlijk terug. "Ze hebben je volledig uit het beeld ge-airbrusht", zegt iemand in de comments. "Wie ben jij en waar is Khloé?", vraagt iemand anders zich af.

Oké, to be honest hadden wij nooit gedacht dat deze twee sterren met elkaar vergeleken zouden worden. Maar op deze foto's komen ze toch wel erg dicht bij elkaar in de buurt!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, Instagram Khloé Kardashian 

Showbizz
  • The 2022 CFDA Fashion Awards √¢' Inside Arrivals at Casa Cipriano. -PICTURED: Khloe Kardashian -LOCATION: New York USA -DATE: 7 Nov 2022 -CREDIT: Darla Khazei/INSTARimages.com