Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet Marcus uit Ginny en Georgia er in het echt uit

Oeh la la!

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia staat na bijna twee jaar ein-de-lijk op Netflix. Grote kans dat jij de afleveringen al helemaal hebt gebinged. Same here... Een van de redenen waarom we zo dol zijn op deze serie is natuurlijk hottie Marcus. Maar wie is deze knapperd eigenlijk in real life?

Ginny en Marcus

In het eerste seizoen zien we hoe Ginny een nogal steamy romance met buurjongen Marcus opbouwt. Sidenote: hij is toevallig ook de tweelingbroer van een van haar beste vriendinnen. Enne, die romance zorgt voor een hoop drama in de serie. Niet alleen Ginny is gek van Marcus, want al snel wordt hij een waar begrip op TikTok en gaan er duizenden filmpjes van hem rond. Marcus wordt gespeeld door de knappe Felix Mallard, een 24-jarige acteur die oorspronkelijk uit Australië komt.

Felix heeft door zijn rol als Marcus in Ginny en Georgia een behoorlijke fanbase opgebouwd en inmiddels al miljoenen volgers op Instagram gekregen. In het echt ziet de acteur er echter net een tikkeltje anders uit. Kijk mee.

Rollen

In eerste instantie zag Felix zijn rol als Marcus in de serie helemaal niet zitten. In een interview met Flaunt vertelde hij in 2021 dat hij Marcus 'niet zo mocht.' "Ik mocht hem in het begin niet. Ik las eerst het script en ik had alleen de pilot gelezen en ik dacht: ‘Deze man is gemeen, hij is een beetje een eikel. En hij verschuilt zich achter zijn onzekerheid en projecteert dat op andere mensen.’ Toen was er een punt waarop ik dacht: ‘Ah, ik ken zoveel jongens zoals Marcus. Ik kan ze zien als ik lees over dit personage. Ik weet wat ze ermee willen zeggen.'" Aha!

Naast Ginny & Georgia heeft Felix ook gespeeld in de sitcom Happy Together en had hij een rol in de bekende film All the Bright Places. Ook speelde hij in de horrorserie Locke & Key. We hopen hem natuurlijk nog veel vaker op het witte doek te zien!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Instagram, Brunopress, Netflix