Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar! Deze films en series komen deze maand op Netflix

Genoeg om te kijken deze maand!

Iedere maand voegt Netflix weer een hoop titels aan hun aanbod toe. Van horrorfilms tot aan dramaseries en van documentaires tot aan realityshows: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ook deze maand voegt Netflix weer een aantal pareltjes toe aan hun aanbod. We zetten ze voor je op een rijtje.

Nieuwe titels

Netflix begint de eerste maand van het jaar meteen goed en komt met een heleboel nieuwe films en series. Wij kijken onder meer uit naar het tweede seizoen van Ginny en Georgia, dat op 5 januari – na twee jaar (!) – eindelijk verschijnt. Ook wachten we met smart op de documentaire van Suzan en Freek, die op 13 januari online komt.

De streamingdienst heeft zelf ook een handig overzichtje gemaakt van alle te verschijnen titels. Deze deelden ze afgelopen weekend op Instagram. "GELUKKIG NIEUWJAAR 💖💖💖", schreef Netflix in de caption. Overigens schrijft Netflix in de comments dat deze lijst nog lang niet alles is wat deze maand online komt. "Dit is laaang niet alles hoor lieverds", aldus Netflix. Oeh!

Februari

We hebben in januari dus genoeg om te bingewatchen, maar ook februari belooft een goede Netflix-maand te worden. Dan verschijnt onder meer de langverwachte nieuwe romcom met Reese Witherspoon. En kunnen we ons gaan opmaken voor het creepy nieuwe seizoen van YOU, want die gaat op 9 februari van start. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zetten een aantal van deze films en series al op onze kijklijst!

Bron: Instagram Netflix | Beeld: Ginny en Georgia