Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk nieuws voor Nikkie de Jager

We zien de beautyqueen straks weer schitteren op tv!

European premiere for HOUSE OF THE DRAGON

Nikkie de Jager kennen we natuurlijk van de meest fabulous make-up looks, maar haar carrière gaat al langer veel verder dan dat. Nadat we haar zagen als presentatrice van het Eurovisie Songfestival, heeft de make-up artist nu namelijk ook bekend gemaakt dat ze een plekje heeft in de jury van het Belgische nationale songfestival, Eurosong.

Invloed op inzending België Eurovisie Songfestival

Tijdens het songfestival van onze onderburen zal Nikkie samen met veertien anderen de vakjury vormen. Haar ongezouten mening komt goed van pas tijdens dit programma: 'onze' Nikkie bepaalt namelijk samen met de andere juryleden wie er namens België afreist naar het internationale songfestival in Liverpool. Ze is niet de enige international in het Belgische programma: oud-songfestivalwinnaar Alexander Rybak uit Noorwegen zal haar in het juryvak vergezellen. Andere leden zijn onder andere voormalige Belgische kandidaten Laura Tesoro (2016) en Jérémie Makiese (2022). En we hoeven niet lang te wachten: 14 januari is de finale van Eurosong te zien!

Niet de eerste keer

Onze Hollandse trots heeft al enige ervaring met songfestivals: vorig jaar zagen we haar samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley vanuit Ahoy het Eurovisie Songfestival presenteren. Volgens veel kijkers stal Nikkie met haar presentation skills de show en stak ze met kop en schouders boven de andere 'professionele' presentators uit.

Uitgekomen dromen

Laatst vertelde de beautyqueen nog aan Grazia over al haar dromen die in de afgelopen jaren zijn uitgekomen. Bijna vijftien jaar geleden begon ze haar eigen YouTube-kanaal NikkieTutorials, en inmiddels heeft haar succes haar al geleid naar de meest bizarre plekken en ontmoetingen met de geweldigste personen. Haar highlight van 2022? Met stipt op nummer 1 de bruiloft met haar - inmiddels - man Dylan. Volgens de make-upgoeroe was dit de meest magische dag uit haar leven. Zo lief!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 11-08-2022, Beurs van Berlage European premiere for HOUSE OF THE DRAGON in the Beurs van Berlage in Amsterdam. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto / On the photo: Nikkie de Jager