Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian open over co-ouderschap met Kanye West

Het valt de realityster zwaar...

The 45th E! People's Choice Awards

Sinds Kim Kardashian en Kanye West vorig jaar uit elkaar gingen, delen ze de opvoeding over hun vier kinderen samen. Dat het co-ouderschap veel uitdagingen met zich meebrengt, heeft Kim inmiddels ook ondervonden. In een interview kwamen er dan ook een hoop emoties vrij bij de realityster.

Verdedigen

"Ik zal hem verdedigen en zal dat blijven doen vanwege mijn kinderen", zegt Kim over de controverses rondom Kanye – die tegenwoordig door het leven gaat als 'Ye'. "Dus in mijn huis krijgen ze niks mee van de dingen die in de buitenwereld rondgaan", vertelt ze in de Angie Martinez IRL Podcast.

Huilen in de auto

Verder vertelt Kim dat ze gewoon muziek van haar ex-man in de auto draait als haar kinderen daarom vragen. Al is dat voor haar niet altijd even makkelijk. "Zodra ik ze afzet kan ik even goed huilen, of doen wat ik moet doen", zegt de realityster. "Ik wil niet emotioneel worden, maar het was een pittige dag voor me. Het is moeilijk, co-ouderschap, het is echt fucking moeilijk." En dan kan ze haar tranen niet meer bedwingen.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5pBkYb0jSw&feature=emb_title&ab_channel=AngieMartinez

Emotioneel

Later in het gesprek wordt Kim K opnieuw emotioneel. Het gaat dan namelijk over het moment dat haar kinderen haar ooit zullen bedanken. "Omdat ik hier niet zit om hun vader zwart te maken toen het kon", legt ze uit. Wat mooi!

Bron: Angie Martinez IRL Podcast, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • 10 November 2019 - Santa Monica, California - Kim Kardashian. 2019 People's Choice Awards held at Barker Hangar. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia