Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mon dieu: dít Nederlandse merk is te zien in Emily in Paris

Was het je al opgevallen?

Heb jij saison trois van Emily in Paris ook in een keer gebinged? Same! En zoals we gewend zijn, worden de Franse looks en accessoires van de personages meteen onder de loep gelegd op social media. Maar wat blijkt nu? Er is een Nederlands merk gespot in een van de scènes!

Smiley oorbellen

Emily in Paris staat bekend om amour, drama, avontuur en fashionable outfits. In de serie wordt dan ook alles uit de kast gehaald – letterlijk en figuurlijk – om de acteurs in jaloersmakende tenues voor de dag te laten komen. En die jaloersmakende outfits bestaan dus echt niet altijd uit luxe designermerken. Sterker nog, er is een populair influencermerk gespot in het derde seizoen!

Grote kans dat je het gemist hebt, maar in de scène met Mindy was er toch echt een set oorbellen van het Nederlandse merk Taar Willoughby te zien. Een dame die met Mindy sprak op het event droeg een oranje paar van de populaire smiley oorbellen.

Scène

Taar Willoughby is een Nederlands fashion- en lifestylemerk met webshop én winkel op Ibiza. In 2020 werd het merk opgericht door Tara Willoughby en haar lover Rens en sindsdien vliegen de items als warme broodjes over de toonbank. Deze zomer spotten we al menig influencer met de populaire smiley oorbel en dat is blijkbaar ook de designers van Emily in Paris niet ontgaan.

Op Instagram kondigt het merk trots aan dat een deel van hun fashionable oorbellen in het derde seizoen van de Netflix-serie te zien is. "We can not believe it! But our 'Orange smiley earrings are featured in the new Emily in Paris season 3!", luidt de caption.

In eerdere seizoenen van Emily in Paris kwamen er ook al eens Nederlandse merken voorbij. Toen spotten we onder meer een horloge van Rosefield om de pols van Madeline Wheeler (Kate Walsh) en een telefoonaccessoire van het leuke merk Ateljé. Ateljé is het merk van de Nederlandse influencer Yara Michels.

Bron: Elegance | Beeld: Emily in Paris