Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei! Verklapt Sylvia Geersen de uitkomst van De Bachelorette?

'Er waren inderdaad knappe leuke mannen.'

Afgelopen week was het moment daar: de opnames voor de The Comedy Central Roast of Famke Louise. Menig bekend Nederland was er aanwezig en liet hun gezicht zien op de rode loper. Daar ging het er al meteen erg hard aan toe en werden er hier en daar al behoorlijk wat sneren uitgedeeld, zo ook door Bachelorette Sylvia Geersen. Maar naast sneren, onthult de kersverse Bachelorette ook iets anders...

Flute or Flop

In de serie Flute or Flop van RTL Boulevard, deelt online reporter Laïs van Niel een maximum van vijf drankjes (wat vijf sterren betekent, red.) uit aan de BN'ers die op de rode loper verschijnen. Met de drankjes geeft ze aan hoeveel sterren ze zou geven voor de outfit van de gasten. Onder meer Monica Geuze, Famke herself, Robbert Rodenburg, Peter Pannekoek en Bizzey verschenen voor de camera, maar ook the one and only Sylvia Geersen.

De Bachelorette

En hoewel het bij de meeste BN'ers ging om hun outfit, ging het bij Bachelorette Sylvia natúúrlijk ook even over het programma wat vanaf februari 2023 is te zien. "Is dit een liefdesglow die we zien of is dit blush?", vraagt van Niel aan Sylvia. "Dat is m'n spraytan, met blush én een glow", geeft de Bachelorette toe. "Dat is dus een liefdesglow", stelt de interviewster. "Ja, nee!", verspreekt Sylvia zich. "Ja! Ze heeft iemand ontmoet!", roept van Niel.

Liefde

"Nou ik deed mee aan De Bachelorette om de liefde te vinden, en er waren inderdaad knappe leuke mannen. Maar of ik iemand heb gevonden, kijk verliefd worden is ook een ding hé", legt Sylvia uit. "Je hebt iemand gevonden en nu zitten jullie dus nog...", probeert de interviewster er nog achteraan te plakken, maar Sylvia onderbreekt haar snel: "Je weet het niet!" Het is en blijft dus nog steeds afwachten of Sylvia haar liefde heeft gevonden in het programma. Too bad!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette