Hoe leuk: originele cast High School Musical maakt comeback

Jeugdsentiment!

We’re sooooaring, flyin! Het is alweer bijna zeventien (!) jaar geleden dat de eerste film van High School Musical werd opgenomen, maar gelukkig zien we hottie Zac Efron nog steeds in aardig wat populaire films voorbij komen. Toch lijkt het erop dat de acteurs het nog steeds goed met elkaar kunnen vinden, want ze maken binnenkort een comeback!

Oude bekenden

Ja, dat lees je goed! De acteurs uit de drie HSM-films keren binnenkort terug. Niet voor een nieuwe film, maar in de serie High School Musical: The Musical: The Series. Deze serie bestaat al vanaf 2019 en is te zien op Disney+, maar tot op heden zagen we nog geen oude bekenden terug in deze remake.

Terugkeer

Maarre, het lijkt er nu toch echt op dat we Vanessa Hudgens (Gabriella), Ashley Tisdale (Sharpay), Corbin Bleu (Chad), Lucas Grabeel (Ryan) en Monique Coleman (Taylor) gaan terugzien in deze serie. Of nou ja, om welke acteurs het precies zal gaan is nog niet bekend, maar het zullen er in ieder geval een paar zijn.

Het heugelijke nieuws werd bekendgemaakt tijdens de D23-expo in Californië, waar acteurs van de remake vertelden dat er binnenkort oude acteurs uit de films te zien zullen zijn in het vierde seizoen van de serie. En ook dat was meteen een leuke mededeling, want er komt dus ook een vierde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series. De opnames voor dit vierde seizoen zullen tevens plaatsvinden in de school East High, waar ook de originele HSM-films zijn opgenomen. Hoe leuk is dat? Wij hopen natuurlijk stiekem dat Troy en Vanessa het ge-wel-dige nummer Breaking Free nog eens voor ons zullen zingen. Fingers crossed!

Bron: TagMag | Beeld: High School Musical

Laatste nieuws