Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De cast van Emily in Paris ziet een aflevering in Amsterdam wel zitten

Dat zou toch ge-wel-dig zijn?

We zitten op het puntje van onze stoel, want het nieuwe seizoen van Emily in Paris gaat bijna van start. Enne: we can't wait! Natuurlijk speelt het verhaal van het hoofdpersonage Emily zich af in Parijs, maar wat nou als ze de stad van de liefde een keertje inruilen voor ons mooie Amsterdam? In gesprek met RTL Boulevard geeft de cast er hun ongezouten mening over.

Seizoen 3

Laten we eerst even kijken naar wat we tot nu toe allemaal kunnen verwachten van het derde seizoen. Want, wat staat Emily eigenlijk allemaal te wachten? Well, een behoorlijke tweestrijd. Ze moet kiezen welke man haar hart nu echt gestolen heeft. Is dat chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) of de charmante Britse Alfie (Lucien Laviscount). Volgens Emily (Lily Collins) is het de moeilijkste keuze die ze ooit moet maken. En dan wil ze haar werk natuurlijk ook nog eens naar behoren uitvoeren én Frans leren.

Amsterdam

En hoewel Parijs natuurlijk dé locatie is waar heel Emily in Paris op gebaseerd is, zien de castleden van de serie een bezoekje aan Amsterdam ook wel zitten. Als RTL Boulevard vraagt of er misschien een aflevering in Amsterdam moet komen, is de cast meteen enthousiast. "Ik ben er nog nooit geweest, maar ik wil er wel heel graag heen", laat Ashley Park (Mindy Chen) weten. "Dat zou echt leuk zijn", voegt Lily daar nog aan toe. Ook Lucas Bravo ziet opnames in Amsterdam wel zitten. "De leukste stad ter wereld. Emily in the red district", grapt hij. "Ik hou van Amsterdam", zegt Camille Razat (Camille). Gaan we de cast in een nieuw seizoen misschien terugzien in hartje Amsterdam? Fingers crossed!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Emily in Paris