Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liza Sips licht tipje van de sluier op over aanstaande bruiloft

'Ik ben in de allerbeste handen, dus hoef me gelukkig nergens zorgen over te maken.'

Kandidaten Expeditie Robinson 2022

Liza Sips is druk bezig met de voorbereidingen van haar bruiloft! Over twee maanden stapt de actrice namelijk in het huwelijksbootje met lover Ralph Manheim. Tijdens een vragenrondje op Instagram Stories doet Liza alvast een boekje open over de grote dag.

Februari

In februari 2023 is het zover, dan gaat Liza trouwen met haar grote liefde Ralph. Een bijzondere maand voor het stel." Dan vieren we meteen onze 10 year anniversary", vertelt Liza. De actrice is nu druk bezig met alle voorbereidingen voor de grote dag, en daar hoort natuurlijk ook een mooi kapsel bij. Hoe dat er precies uit gaat zien, weet ze echter nog niet. "Maar ik ben in de allerbeste handen, dus hoef me gelukkig nergens zorgen over te maken", vertelt ze haar volgers. "Een week voor de bruiloft doen we een doorloop van haar en make-up." De beauty zal er ongetwijfeld uit zien om door een (trouw)ringetje te halen!

Rol van kinderen

Een andere volger is nieuwsgierig wat de rol van Liza's kinderen zal zijn op de bruiloft. "In mijn droomwereld draagt Charlize een klein mandje en strooit zij prachtige bloempjes", deelt Liza. "Jonah stapt stoer naar voren en brengt ons de trouwringen. Tranen over onze wangen... Maar de kans is natuurlijk aanwezig (en heel groot!) dat dit precies níet gaat gebeuren", lacht ze. "En weet je, dat is hélemaal oké! Grootste rijkdom is dat ze erbij zijn en wij dit met hen mogen delen."

IMG_4936 IMG_4935 IMG_4934 IMG_4933

Bron: Instagram @lizasips 

Trouwen in de winter

Liza en Ralph gaan natuurlijk trouwen in de winter. Waarom ze daarvoor gekozen hebben? De actrice legt uit dat ze enorm van de wintertijd houdt. "Ook zijn wij de week van de bruiloft precies 10 jaar samen, dus dat was een mooi symbolisch extraatje!" In eerste instantie had het stel hun wedding gepland in de zomer van 2020, maar toen kwam corona om de hoek kijken en besloten ze het helemaal anders te doen. En een trouwen in winterwonderland is natuurlijk ook prachtig!

Bron: Instagram @lizasips | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 25-08-2022, LAB 111 De persdag van Expeditie Robinson 2022 bij LAB 111 in Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Liza Sips