Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Sophie Ousri is zwanger

Aahw!

Dutch YouTube Gathering (DYTG) 2022

Influencer Sophie Ousri heeft gisteren heugelijk nieuws gedeeld op haar Instagram. Zij en haar lover Jeroen zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje!

Zwanger

"Surprise 🤍", schreef Sophie gisteren bij een reeks kiekjes van onder andere de echo van haar kleine spruit. Sophie laat in haar Stories weten dat ze inmiddels ook al weet of het een jongen of meisje wordt, maar dat zij en Jeroen dat nog even voor zichzelf houden.

Q&A

Zij en Jeroen hebben bewust gewacht met het nieuws naar buiten brengen, zo legt ze uit. "Ik had de behoefte niet meer om het te delen, nadat we het de vorige keer met iedereen hadden gedeeld en dat toen misging. Daar heb ik echt heel vreemde reacties op gehad, dus ik had er geen zin in", zegt Sophie.

Ook vertelt ze in de Q&A of ze het ziet zitten om meer dan één kindje te krijgen. "Hell nah!", schrijft ze. "Het heeft zoveel moeite gekost om zwanger te worden and I have been hating every moment of it... Ik wil nooit meer zwanger zijn! Maar zeg nooit nooit..", aldus Sophie. De YouTuber was tijdens het eerste trimester namelijk behoorlijk vaak misselijk.

Sophie is zwanger geworden door middel van IVF, waar ze op YouTube ook een uitgebreide video over heeft gemaakt. Deze komt aan het einde van deze maand online. Deze week komt er al een video online over haar zwangerschap tot nu toe. Leuk!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • Brabanthallen, Den Bosch, 23-07-2022. DYTG 2022. Dutch YouTube Gathering 20200. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers