Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Suzan en Freek delen groot nieuws op Instagram

Wij zijn mega benieuwd!

Chantals Pyjama Party 2022

Suzan en Freek hebben vanochtend heugelijk nieuws op Instagram gedeeld, want het verloofde stel krijgt een eigen documentaire!

Trailer

De lovebirds – die zich afgelopen juli verloofden – vertelden vanochtend aan hun volgers op Instagram dat er binnenkort een documentaire over hun leven op Instagram verschijnt. En daarbij werd zelfs al de eerste trailer gedeeld.  "Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar. En nu is dat écht zo: begin 2023 verschijnt op Netflix de documentaire ‘Tussen jou en mij’, en daar zijn we super trots op!", schrijven Suzan en Freek in de caption bij de post.

Het verhaal

Ook vertellen ze al waar de documentaire over zal gaan. "Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden te midden van alle hectiek. Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome - ze waren overal bij en dat is straks allemaal in de docu te zien." Het duo laat weten erg veel zin te hebben in de release van de docu, maar het ook nog wel heel spannend te vinden. "Tussen jou en mij’ staat begin 2023 op Netflix! ❤️", sluiten ze hun post af. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Onder de trailer wordt in ieder geval al enthousiast gereageerd door hun volgers. Zo laten Rolf Sanchez, Jim Bakkum en Diggy Dex hartjes achter. Aahw!

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221028 - Chantals Pyjama Party 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Suzan & Freek