Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Exciting! Ook deze BN'ers zullen Famke Louise gaan roasten

De laatste twee namen zijn bekend!

Premiere Hart op de Juiste Plek

Famke Louise zal de eerstvolgende BN’er zijn die zich laat roasten in The Roast. De zangeres is er al helemaal klaar voor en inmiddels zijn alle namen onthult van BN’ers die de zangeres gaan roasten. De laatste twee namen zijn namelijk vanochtend bekendgemaakt!

Vrouwelijke roastee

Comedy Central heeft weer iemand gevonden die zich wil laten roasten op televisie. Niemand minder dan Famke Louise zal zich binnenkort aansluiten bij het selecte groepje BN’ers die dit eerder aandurfden. Vorig jaar werd Hans Klok nog geroast, en daarvoor stonden onder meer GordonAli B en Johnny de Mol al eens centraal. Famke mag zich tevens de eerste vrouwelijke roastee noemen. Go girl! 

Wie gaan er roasten?

We wisten al dat Peter PannekoekPatricia Paay, Roast Master Dolf Jansen, Rayen Panday, FBoy Island-presentatrice Lisa Loeb en Nesim El Ahmadi de zangeres gaan roasten. En alsof dat nog niet genoeg roasts zijn waarmee Famke moet dealen, zijn er nog twee BN'ers die zich bij het panel voegen.

Niemand minder dan De Bachelorette Sylvia Geersen zal Famke ook onder de loep gaan nemen in haar roast. Als de nieuwe Bachelorette weet Sylvia natuurlijk als geen ander hoe het is om in de schijnwerpers te staan. Zal ze die kennis gebruiken in haar roast? Ook oud-collega Bizzey neemt plaats in het panel. Hij zal ongetwijfeld wat inside jokes hebben over hun samenwerkingen van een tijdje geleden. Last but not least: de laatste naam die Famke zal gaan roasten is niemand minder dan Mike de Boer. Spannend!

The Roast of Famke Louise is op 16 januari 2023 om 20.30 uur te zien bij Comedy Central.

Bron: Comedy Central | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-08-2022, Tuschinski Premiere van de romantische feelgood film Hart op de Juiste Plek in Koninklijk Theater Tuschinski, Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto / On the photo: Famke Louise en partner Denzel Slager