Wait, what? Famke Louise hint op deelname aan Heel Holland Bakt

Gaat de zangers binnenkort bakken in de bekende witte tent?

In december gaat er weer een gloednieuw seizoen van Heel Holland Bakt van start. De thuisbakkers die dit seizoen aan de slag mogen in de bekende witte tent zijn echter nog niet bekendgemaakt. Maarre, zijn het dit seizoen eigenlijk wel thuisbakkers, of hebben we te maken met een VIPS-seizoen? Famke Louise hint op Instagram namelijk op een deelname aan het populaire bakprogramma. Schuilt er stiekem een bakker in de zangers?

Jubileumseizoen

In de aankondiging van het tiende seizoen, beloofde Omroep MAX al dat het een ‘spectaculair jubileumseizoen’ gaat worden. Een nadere toelichting over specifieke details van het tiende seizoen konden ze tot dusver nog niet geven. Daarnaast kondigde de omroep aan dat de deelnemers van het nieuwe seizoen pas later bekend worden gemaakt. Toch duurt het nog slechts een kleine drie weken voordat het jubileumseizoen van start gaat, en met de hint van Famke Louise draaien de geruchtenmolens overuren. De zangers is op haar Instagram Stories namelijk te zien in een Heel Holland Bakt-schort met haar naam erop. Zou het?

Famke Louise
Bron: Instagram @famkelouise_

BN’ers

Hoewel er dus gespeculeerd wordt dat er een mogelijk seizoen aan zit te komen met BN’ers, waren daar in 2021 de meningen over verdeeld. Omroep MAX-baas Jan Slagter vertelde toentertijd in een radioprogramma dat hij het niet ziet zitten om een seizoen van Heel Holland Bakt in het teken van BN’ers te zetten. “Waarom moet het altijd met bekende Nederlanders? Het mag wel een tandje minder”, aldus de Omroep Max-baas.

Slagter vindt juist dat programma’s met onbekende Nederlanders veel leuker zijn. Al liet hij wel weten dat je er soms niet aan ontkomt en dat dit ook niet erg is. Het mooiste aan het werken met onbekende mensen vindt de Omroep MAX-baas dat de kijker zich juist kan herkennen in degenen die op televisie komen. Toch lijkt Jan Slagter nu misschien toch een beetje te zijn bijgedraaid. Kunnen we een Heel Holland Bakt VIPS-seizoen verwachten? Het blijft op dit moment bij speculaties. Time will tell, maar wij zouden het wel erg leuk vinden!

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 19 december te zien bij NPO 1.

Bron: Kookfans, Instagram @famkelouise_ en @stormgmt, Veronica Superguide, NPO Radio 1 | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws