Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Matched by Moms Melvin: ‘Ik heb een sterkere band met mijn moeder gekregen’

'We kunnen het zo goed vinden, dat ik eigenlijk alles wel met haar kan bespreken.'

Je moeder alle ins en outs over je liefdesleven vertellen; dat is niet niks. Toch besloot Melvin samen met zijn moeder Patricia mee te doen aan Matched by Mom. Aan Grazia vertelt hij dat hij altijd al een goede band met zijn moeder had, maar dat die band nu alleen nog maar sterker is geworden. 

Deelname

Meedoen aan een reality-programma is niet niks. Melvin twijfelde dan ook even of hij wel mee wilde doen aan Matched by Mom. “Ik werd benaderd en twijfelde wel even", geeft Melvin toe als we met hem bellen. Toch wist Patricia hem te overtuigen om mee te doen aan het programma. "Mijn ma zei: ‘Je bent al zo lang op zoek naar iemand, en dit is een superleuke ervaring.' Hoewel ik eerder al eens ‘nee’ had gezegd toen ik werd benaderd, besloot ik toch mee te doen, omdat het me een bijzonder avontuur leek.” 

In Matched by Mom vertelt Melvin veel over zijn liefdesleven met Patricia. Was dat eigenlijk gek om te bespreken? “Ik heb een heel goede band met mijn ma, en deel sowieso al veel met haar. Normaal gesproken vertel ik haar niet zóveel over mijn liefdesleven, dat is toch wel privé. Maar we kunnen het zo goed vinden, dat ik eigenlijk alles wel met haar kan bespreken.” 

Hechte band

In het programma deelde Melvin lief en leed met zijn moeder, iets wat hij toch wel heel bijzonder vond. “Onze band was voor het programma al heel sterk, maar is misschien nog wel sterker geworden”, vertelt hij. “Ik ben nog meer in gaan zien wat voor prachtige, leuke en lieve moeder ik eigenlijk heb. Dat wist ik natuurlijk al, maar omdat dat voor mij zo normaal is, vergeet je dat soms. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij mijn moeder is.” 

Mooiste herinnering

Het komt dan ook niet als een verrassing dat een van Melvins mooiste herinneringen aan het programma met Patricia was. “’s Avonds gingen we met de andere moeders en jongens een wijntje drinken en karaoke zingen. Dat was altijd zo gezellig. Die jongens zijn allemaal echt gappies van me geworden. Het zijn heel lieve en toffe jongens, en ze hebben allemaal een plekje in mijn hart gekregen.” 

“We konden tijdens die karaokeavonden zo lachen met z’n allen. Met een wijntje erbij waren we dan aan het zingen. Ik zing zelf al best lang, dus dat was enorm leuk.” 

Enne, over zingen gesproken. Melvin brengt binnenkort zijn eerste nummer uit. “Ik ben heel druk bezig met muziek maken. Mijn eerste nummer heet Kompas en gaat over mijn turbulente leven in de evenementenwereld en dat het soms heel moeilijk kan zijn om daarnaast een relatie te hebben. Ik ga het nummer begin volgend jaar uitbrengen.” Stay tuned! 

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Showbizz
  • Patricia (56) en Melvin (25)