Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Katja Schuurman voor het eerst op rode loper met nieuwe liefde

Wat een knap stel!

Premiere Zin in Liefde

Katja Schuurman is alweer een paar maanden samen met vriendlief Niek SchrijvershofAfgelopen juli maakte Katja bekend weer een relatie te hebben en gisteren verscheen ze voor het eerst met haar nieuwe lover op de rode loper.

Een nieuwe liefde

Katja is tot nu toe twee keer getrouwd geweest. In 2006 trouwde ze met collega-acteur Thijs Römer. Ze kregen samen dochter Sammie, maar besloten in 2015 uit elkaar te gaan. In 2019 waagde ze een tweede poging en stapte ze in het huwelijksbootje met kok Freek van Noortwijk. Met hem kreeg ze dochter Coco. Ook dat huwelijk strandde: ze besloten een jaar geleden dat hun wegen van elkaar gingen scheiden. Het leverde Katja veel verdriet op, maar inmiddels heeft ze het liefdesgeluk weer gevonden.

Samen op de rode loper

Gisteren vond de première van de dansvoorstelling Zin in Liefde plaats. Katja was bij de Stadsschouwburg in Haarlem aanwezig, en ze was niet alleen gekomen. Ze had haar nieuwe liefde bij zich, makelaar Niek Schrijvershof. Met hem is ze sinds april helemaal gelukkig. Dat is te zien, want de twee straalden samen op de rode loper.

Geen vaste vorm

Het is overigens niet de allereerste keer dat we Niek op beeld zien. Op haar Instagram-pagina heeft ze de afgelopen maanden al regelmatig een kiekje van hem gedeeld. Ook heeft ze in de podcast Schuurman en Spigt ruimen op, die ze samen met Frederique Spigt presenteert, verteld over de relatie. "Ik ga dit keer proberen om niet alles meteen in een vaste vorm te gieten", zei ze. We wensen Katja en Niek nog heel veel geluk samen!

Bron: Libelle, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Haarlem/20221204 - Première Zin in Liefde Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Katja Schuurman en haar vriend Niek Schrijvershof