Matched by Mom-Koen en Shanna onthullen of het al officieel is tussen hen

'We mogen nu eindelijk alles doen en lekker weg met z'n tweeën'

Het zonnige avontuur in Portugal zit erop voor de kandidaten van Matched by Mom. Koen en Shanna stapten – mede dankzij Koens moeder Roel – met kriebels in hun buik in het vliegtuig terug naar Nederland. Maarre, is de vonk tussen de twee al helemaal overgeslagen of doet het stel rustig aan? In gesprek met Grazia vertellen de twee of ze inmiddels al een relatie hebben.

Terugblik

Na de laatste aflevering lieten zowel Koen als Shanna weten dat ze met een goed gevoel terugkijken op hun deelname. “Koen en ik hebben het nog altijd heel gezellig samen! 💕”, schreef Shanna vorige week bij een reeks foto’s van haar en Koen op social media. “Wat was dit een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Het overtreffen van deze dates wordt een opgave, maar nu het weer kan en mag, staat niks ons meer in de weg!” Tot slot deelt Shanna nog een leuke fun fact: “Ik heb je naam in m’n telefoon van Klaas veranderd naar Koen hoor.”

Daten

Betekent deze naamwisseling nou ook dat het al helemaal officieel is tussen de twee? “We zijn het nog aan het uitzoeken”, zegt Koen. De twee moesten lange tijd geheimhouden dat ze aan het daten waren, waardoor de opties om er samen op uit te gaan beperkt waren. “We mogen nu eindelijk alles doen en lekker weg met z’n tweeën”, vervolgt hij. “Het gaat zeker de goede kant op, dus we gaan kijken wat het brengt nu we samen overal mogen eten en naar een feestje kunnen”, aldus Koen.

Eigenlijk begint het nu pas voor de lovebirds, zo vult Shanna aan. Tijdens de opnames waren ze veel aan het daten, maar eenmaal terug in Nederland werden deze dates ineens op een laag pitje gezet, omdat hun relatie nog geheim moest blijven. “Je bent daar heel veel aan het daten en elkaar echt aan het leren kennen, maar als je dan weer terugkomt, dan moet dat allemaal binnen vier muren en is het wat lastiger”, zegt Shanna. “Niet dat we het toen niet gezellig hebben gehad hoor”, zegt ze knipogend. Oeh la la!

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws