Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze en Zara-Lizzy herenigd met Lars Veldwijk: 'Zo dankbaar en fijn'

Het gezin kan tegenwoordig prima met z'n drieën op pad.

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 - Rode Loper

Het is alweer vier jaar geleden dat Monica Geuze en Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy kregen. Toen Zara-Lizzy ruim een jaar oud was, gingen haar ouders uit elkaar en niet veel later vertrok Lars naar Zuid-Korea. Dat betekent dan ook dat Monica al bijna drie jaar alleen voor hun dochtertje zorgt. Maar dat co-ouderschap gaat de presentatrice prima af, zo bewijst ze met een foto in haar Instagram Stories.

Co-ouderschap

Inmiddels is Monica happy together met Robbert, maar moet ze natuurlijk nog wel contact houden met Lars vanwege Zara-Lizzy. Dat gaat prima en wanneer Lars in Nederland is, spenderen ze soms zelfs wat tijd met zijn drieën. Daar plaatst Monica nu een lieve foto van in haar Stories.

"Zo dankbaar en fijn dat ouderschap ook los van elkaar, naast én met elkaar kan bestaan!", schrijft Monica bij de foto van hen drietjes.

Goede band

Monica en Lars kunnen dus – ondanks dat ze exen zijn – prima door één deur. "Ik realiseerde me opeens dat wij ineens weer op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan”, zei ze afgelopen oktober nog in een van haar vlogs. Monica vertelt dat dat een hele tijd niet zo is geweest. Ze zijn natuurlijk ook niet voor niets uit elkaar, zo geeft ze aan.

“Ik ben heel erg blij dat wij nu zo’n respectvolle band met elkaar hebben en ik hoop dat dat altijd zo blijft. Dat we op die manier samen Zara-Lizzy haar ouders kunnen zijn, zonder dat zij ooit het idee hoeft te hebben dat ze tussen ons in staat.” De beauty legt uit dat zij als ouders nu goede afspraken kunnen maken over wanneer hun dochter wie ziet, al blijft ze het lastig vinden als ze bij haar vader is. “Maar we zijn nu wel op een punt dat we zeggen tegen elkaar van, laten we die dag met z’n drieën gaan lunchen bijvoorbeeld. Dat geeft zoveel rust en ik was bang dat die rust er nooit zou komen. Tijd heelt echt een heleboel wonden.”

Bron & beeld: Instagram Monica, Brunopress