Zien: Marvin en Ferdi genieten van zonovergoten vakantie

Looking good!

Nu de herfst zijn intrede doet in Nederland, zijn Marvin en Ferdi in het vliegtuig gestapt om naar een zonnige bestemming te gaan. Het Prince Charming-koppel geniet momenteel namelijk van een zonovergoten vakantie in Dubai. Enne, dat het daar op dit moment ook winter is, daar merken ze helemaal niks van.

Winter in de zon

Marvin en Ferdi genieten van de rust, luxe en zon in het prachtige Dubai. En wij mogen daarvan een klein beetje meegenieten, want de heren plaatsen regelmatig jaloersmakende foto’s op Instagram. “Niks aan dat winterweer 😎”, grapt voormalig Prince Charming Marvin bij een heerlijk kiekje aan het zwembad. Dat het in Dubai momenteel ‘winter’ is, valt niet te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvin (@marvin.wijnans)

Ook Ferdi deelt een leuk vakantiekiekje. “REAL HOUSEWIVES OF DUBAI ✨”, luidt de caption. “Nee grapje, helemaal blut na deze vakantie. 😂😂” Daarbij deelt hij een foto bij het zwembad, met de stad en palmbomen op de achtergrond. Enne, de beach bodies zijn bij beide heren ook nog flink aanwezig. Looking good! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Tourguide

Tijden hun reis hebben Marvin en Ferdi een persoonlijke reisleider tot hun beschikking, die de stad erg goed kent. Niemand minder dan Gordon, die tegenwoordig in Dubai woont, leidt de heren namelijk rond. “Nog maar halverwege en nu al zóveel toffe plekken gezien! Kan ook niet anders met een tourguide als deze ❤️”, schreef Ferdi eerder deze week bij een kiekje van hem, Marvin en Gordon voor de Burj Khalifa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Voorbereidingen

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, bewijzen Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan volgend jaar zelfs trouwen! Op Instagram nemen ze ons helemaal mee in dat proces. “IT’S GETTING REAL!“, lieten ze vorige week weten. “Vandaag de uitnodigingen de deur uit.” Daarbij deelden ze een stralende selfie waarop ze de enveloppen vasthouden. Enne, die enveloppen zijn voorzien van een chic detail! Ze zijn namelijk verzegeld met een speciaal ontworpen sticker, met daarin de initialen van Marvin en Ferdi, ‘MF’. En dat alles in het goud. We moeten nog wel even geduld hebben voordat de twee daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen, maar volgend jaar zomer is het zover. “Juni 2023 it is!”, delen ze.

Bron: Instagram @marvin.wijnans en @ferdipool | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws