Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romantische komedie Zwanger & Co binnenkort op Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten!

Ben jij fan van romantische komedies? Dan is Netflix the place to be. De streamingdienst staat vol met films om bij weg te zwijmelen. Enne, binnenkort komt daar een hele leuke titel bij! Namelijk de film Zwanger & Co, die afgelopen zomer nog in de bios draaide.

Zwanger & Co

Zwanger & Co is een heerlijke romcom om deze winter te kijken, terwijl je onder een dekentje ligt met een warme kop thee. In de film komen alle vormen en uitdagingen van het ouderschap aan bod. Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa's: allemaal in één familie. Van twintigers die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby. Het komt allemaal voorbij in deze heerlijke komedie.

Het verhaal

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, het enige dat nog ontbreekt is de perfecte man. Ondertussen wordt haar familie in rap tempo groter, terwijl iedereen op de proef wordt gesteld als aankomend ouder. Annet en Theo zijn veertigplussers die, met de nodige hulp, nog proberen een baby te krijgen. Ondertussen is dochter Eva plotseling ongepland zwanger. Piet stort zich in de tussentijd, ondanks zijn leeftijd, op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg heeft gemist. En net als Merel besluit om voor het single moederschap te gaan, is daar de charmante ambulancebroeder Luuk...

https://www.youtube.com/watch?v=bCDr2XOY9go&ab_channel=DutchFilmWorks

Sterrencast

Regisseur Johan Nijenhuis heeft weer een sterrencast bij elkaar gevonden voor Zwanger & Co. De cast bestaat onder meer uit Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten, Manuel Broekman, Beppie Melissen, Thom Hoffman, Matteo van der Grijn, Maaike Martens en Carolina Dijkhuizen. En niemand minder dan Davina Michelle zingt de soundtrack. Wij kunnen niet wachten om deze film te bingen op Netflix! En lang wachten hoeft gelukkig ook niet meer, want Zwanger & Co verschijnt op 29 december op de streamingsdienst.

Bron: Televizier, Pathe | Beeld: Zwanger & Co / Dutch FilmWorks