Waarom iedereen het over de Netflix-serie From Scratch heeft

Kijktip voor dit weekend!

Lees ook

Netflix voegt regelmatig pareltjes toe aan hun aanbod. Wij zeggen dan ook geen nee tegen een lekker avondje bingewatchen met een goede serie of film erbij. Enne, mocht je voor vanavond nog opzoek zijn naar een goede serie of film om te bingen, dan is From Scratch een aanrader.

Ontroerend verhaal

Kun jij je nog herinneren bij welke film je het voor het laatst niet drooghield? Zo blijft Mufasa’s dood in The Lion King keer op keer verdrietig en dan hebben we het nog niet eens over de dood van Jack in Titanic. Ga je vanavond de serie From Scratch kijken, dan kunnen we je verzekeren dat je gegarandeerd een traan zult laten.

Op social media heeft iedereen het namelijk over deze serie en hoe mooi en ontroerend deze wel niet is. Kijkers roepen iedereen op om de serie te kijken, maar alleen als je zakdoekjes bij de hand hebt. De beschrijving van de Netflix-serie luidt als volgt: “Een kunstenares wordt verliefd op een Italiaanse chef-kok en begint aan een reis vol liefde, pijn, veerkracht en hoop over verschillende continenten en door verschillende culturen.”

Acht afleveringen

De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wat het nog een stukje zieliger maakt. Je volgt de Amerikaanse Amy Wheeler, die naar Italië verhuist om daar te studeren. Ze wordt verliefd op de Siciliaanse chef Lino. Wanneer Lino ziek wordt, komen hun twee familie na een hele hoop drama eindelijk samen. Meer vertellen we je niet, want je zult de serie – bestaande uit acht lange afleveringen – toch echt zelf moeten kijken. Pak de tissues er maar vast bij, want dit wordt een lange avond!

Bron: Elle | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook