Zien: dit is de mega knappe vriendin van Denzel Dumfries

Wauw!

Nederland heeft op het huidige WK de groepsfase overleefd en speelt zaterdag een wedstrijd in de volgende fase tegen de Verenigde Staten. Een van de sterspelers die hiervoor verantwoordelijk is, is Denzel Dumfries. Enne, Denzel zal ongetwijfeld hard worden aangemoedigd door zijn knappe vriendin, Jaimy.

Carrière

Denzel is al jaren niet meer weg te denken uit het Nederlands voetbal. Zo heeft hij onder contract van PSV heel wat goals op zijn naam staan. In 2021 verruilde hij de Eindhovense club voor het Italiaanse Inter Milaan. Denzel heeft het dus goed voor elkaar op carrièregebied, maar ook op privégebied mag hij trots zijn op wat hij al heeft bereikt.

Vriendin

Zo is hij al sinds 2015 dolgelukkig met zijn knappe vriendin Jaimy. De twee leerden elkaar kennen toen Denzel nog bij Sparta Rotterdam voetbalde (way back dus). In 2020 kondigde Jaimy aan dat ze in verwachting was van hun eerste kindje. “Na meer dan vijf jaar vol liefde zijn we gezegend met het beste cadeau ooit! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten”, schreef ze toen op Instagram. Dit jaar beviel Jaimy van hun tweede kindje, een meisje. Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

En we moeten toegeven: wat een knap stel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

Jaimy is naast haar drukke mama-baan op dit moment ook bezig met iets te schrijven, zo valt op te maken uit haar bio. Daarnaast zou ze een eigen webshop hebben en is ze in te huren als styliste en party planner. You go, Jaimy!

Bron: Girlscene | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws