Zien: dit is de knappe vrouw van Nathan Aké

Dit jaar stapten de twee in het huwelijksbootje én verwelkomden ze een dochtertje.

Een van de sterspelers van het Nederlands Elftal op het huidige WK-voetbal is Nathan Aké. De verdedigende middenvelder timmert al jaren hard aan de weg als profvoetballer. En daar zal hij ongetwijfeld veel bij worden gesteund door zijn knappe vrouw, Kaylee Aké.

Carrière

Nathan Aké debuteerde in 2017 in het Nederlands voetbal en sindsdien heeft hij eigenlijk vooral in de Engelse Premier League gespeeld. Zo speelt hij sinds 2020 voor Manchester City, waar hij voor een recordbedrag van 45 miljoen euro naar toe ging. Wow! Qua carrière zit het dus wel goed voor Nathan, maar ook op privé-vlak heeft de voetballer het mega goed voor elkaar.

Relatie

Dit voorjaar stapte hij namelijk in het huwelijksbootje met zijn knappe vriendin Kaylee. “Mr & Mrs Aké 🤍”, schreef Kaylee toe bij prachtige foto’s van de bruiloft. Wat een knap stel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaylee Aké (@kayleerm_)

Dochtertje

Niet veel later maakte Kaylee bekend ook in verwachting te zijn. Deze maand kwam het kleine meisje ter wereld. “The most special feeling in the world. We love you so much baby girl 💞💞”, schreef Kaylee bij de foto van de kleine spruit. Hoe lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nathan Ake (@nathanake)

Kaylee Ramman is naast voetbalvrouw zijn ook druk bezig met haar eigen carrière. Zo is ze namelijk eigenaresse van het bikinimerk Jua June. You go, Kaylee!

Bron: Man Man | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws