Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: Marvin en Ferdi gaan trouwen op ‘de langste dag’

De heren hebben hun trouwdatum onthuld!

Premiere Documentaireserie Andre Hazes

Marvin en Ferdi zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft! Via Instagram neemt het Prince Charming-koppel ons helemaal mee in het proces. Dit keer hebben delen ze de uitnodigingen én de exacte trouwdatum.

Trouwen

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, bewijzen Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan volgend jaar zelfs trouwen!

Twee weken geleden deelden de heren al dat ze de uitnodigingen hadden verstuurd. Ook verklapten ze eerder al dat hun bruiloft in juni 2023 plaatsvindt. De exacte datum lieten ze nog even achterwege, maar die hebben ze nu ook bekendgemaakt.

Langste dag

Op Instagram Stories deelt Ferdi namelijk een foto van de uitnodigingen. "Blij met onze uitnodigingen", schrijft hij erbij. "Can't wait!" Op de invite valt te lezen dat de twee op 21 juni 2023 in het huwelijksbootje stappen. En dat is natuurlijk de langste dag van het jaar! Waarom ze voor deze dag hebben gekozen? "De langste dag van het jaar wordt wereldwijd gezien als een moment van bezinning, waarbij het genieten met familie en vrienden centraal staat." Wat mooi!

Bron: Instagram @ferdipool

Naar de zon

Om alvast helemaal op te laden voor the big wedding – of gewoon om het herfstweer in Nederland te ontvluchten – gingen Marvin en Ferdi er onlangs nog even tussenuit. De heren vlogen namelijk naar het zonovergoten Dubai voor een lekkere vakantie. Dat het daar op dat moment winter is, merkten ze helemaal niks van. Zowel Marvin als Ferdi deelden jaloersmakende kiekjes op Instagram. Enne, ze hadden ook een persoonlijke reisleider tot hun beschikking, die de stad erg goed kent. Niemand minder dan Gordon, die tegenwoordig in Dubai woont, leidde de heren namelijk rond. Wij zijn maar een klein beetje jaloers hoor, mannen!

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 19-10-2022, Tuschinski Premiere van de vijfdelige documentaireserie ?ndr√© Hazes' te zien bij Videoland. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Marvin Wijnans en Ferdi Pool