Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hailey Bieber deelt heftig nieuws: 'Cyste in eierstokken'

Hailey heeft veel pijn hierdoor.

WSJ Innovator Awards-Outside Arrivals

Hailey Bieber kreeg de afgelopen periode meermaals de vraag of ze misschien in verwachting is van haar eerste kindje met Justin Bieber. Ze reageert nu op die zwangerschapsgeruchten en vertelt een zwangerschap niet de oorzaak is van haar opgeblazen buik.

Geruchten

Fans van Hailey spotten de afgelopen tijd een iet wat vollere buik bij Hailey. Daardoor begon de geruchtenmolen al snel op volle toeren te draaien en hoopten fans stiekem op een Bieber-baby binnenkort. Dat is dus niet aan de orde. Wat er wel aan de hand is, vertelt Hailey in haar Instagram Stories.

Cyste

Begin dit jaar was het nog hubby Justin die kampte met zijn gezondheid, maar deze keer is Hailey zelf aan de beurt helaas.

Ze heeft namelijk een cyste op haar eierstokken, zo schrijft ze bij een foto van haar opgeblazen buik. "Ik heb geen endometriose of PCOS maar ik heb wel een paar keer een cyste aan mijn eierstok gehad en dat is nooit leuk”, zo schrijft ze. "Geen baby”, benadrukt ze. Door de cyste is ze misselijk, voelt ze zich opgeblazen, heeft ze krampen en is ze emotioneel. "Nou ja, ik denk dat velen van jullie zich hierin herkennen. We kunnen dit aan.”

Afgelopen maart deelde Hailey ook al een gezondheidsupdate. Toen heeft ze namelijk een mini-beroerte gehad. Daar is ze inmiddels gelukkig weer van herstelt. Wij wensen Hailey heel veel beterschap!

Bron: AD | Beeld: Instagram Hailey, Brunopress

Showbizz
  • Wednesday, November 2, 2022 - Where's Justin? Hailey Baldwin strikes a pose in a sexy black dress as she attends the WSJ Magazine 2022 Innovator Awards without husband Justin Bieber. X17online.com