Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu tussen Jules en Amandine

Aha!

Amandine deed dit jaar mee aan het liefdesprogramma Love Island. In Grazia's Winterboek blikt Amandine terug op haar deelname aan het programma en vertelt ze hoe het nu tussen haar en Jules gaat.

Mooie ervaring

"Nu ik een paar maanden verder ben, kan ik zeggen dat het echt een heel leuke ervaring was. Ik heb een kans gekregen die je niet nog een keer krijgt, en dat is heel tof", vertelt Amandine. "Maar toen ik net thuis was van Love Island, vond ik het best heftig, want er was zoveel gebeurd." Hiermee doelt Amandine onder andere op het feit dat Jules na Casa Amor terugkeerde naar de villa met Lisa.

Vlak daarna besloot Amandine de villa te verlaten, en kwam Jules tot het besef dat hij Amandine toch wel enorm miste. Had Amandine achteraf dan ook langer in de villa willen blijven? "Achteraf had ik wel langer in de villa kunnen blijven. Maar toen Jules voor Lisa had gekozen, dacht ik dat het goed zat tussen die twee", vertelt Amandine. "Van tevoren wist ik natuurlijk niet dat Jules me zou missen – dat zag ik niet aankomen, want zoiets gebeurt nooit in Love Island. Toch heb ik geen spijt dat ik naar huis ben gegaan. Op het moment dat ik wegging, koos ik voor mezelf. Dat was voor mij heel belangrijk."

Liefdesleven

Hoewel Amandine en Jules de villa apart van elkaar verlieten, bloeide er na de opnames van het programma toch wat moois tussen de twee op. Maar hoe gaat het nu tussen hen? "Het gaat de goede kant op", deelt Amandine. "Jules en ik zijn nog steeds aan het daten. Ik vind het fijn om het rustig aan te doen en hem steeds beter te leren kennen. Veel mensen zeggen tegen ons: ‘Wat duurt het lang voor het officieel is.’ Maar ik wil niet zomaar zeggen: ‘We zijn verliefd en we gaan ervoor.’ Ik wil het pas officieel maken als ik honderd procent zeker weet dat we een match zijn en dat we een toekomst hebben. Ik ben niet gemakkelijk op dat vlak, haha."

Het volledige interview met Amandine lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf dinsdag 29 november in de winkel. Hierin blikken ook Maris (Temptation Island), Anita (Married at First Sight), Lynn (Ex on the Beach: Double Dutch) en Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Amandine