Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Demi deelt bikinifoto: 'Zelfverzekerd en comfortabel'

Wauw!

Premiere F*ck de Liefde

Demi Rutting deed alweer drie jaar geleden mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Sidney. Sindsdien heeft de beauty hard aan zichzelf gewerkt in de sportschool. Op Instagram deelt ze nu het knappe resultaat met een prachtige foto.

Relatiebreuk

Even een kleine recap: Sidney en Demi leken het hele avontuur van Temptation Island overleefd te hebben back in 2019, maar eenmaal terug in Nederland ging het alsnog mis. Sidney zou namelijk vreemdgegaan zijn. Demi heeft deze periode inmiddels helemaal achter zich gelaten en veel tijd en energie in de sportschool gestoken. En dat is te zien ook!

Verandering

Demi deelt namelijk een bikinikiekje op haar Insta. "Even een kleine ode aan de verandering die mijn lichaam heeft doorstaan de afgelopen maanden. Ik heb mij voor het eerst in mijn leven zelfverzekerd en comfortabel gevoeld om in een bikini rond te lopen. Misschien klinkt dit raar aangezien ik veel foto’s heb met weinig aan, maar dit zijn foto’s en vaak ook foto’s vanuit shoots", vertelt Demi openhartig. "Ik wilde mij zelfverzekerd voelen in het echte leven en niet alleen op foto’s", vervolg ze. "Ik ben momenteel weer aan het aankomen dus deze shape is niet helemaal meer aanwezig, maar we gaan nu bouwen en komen volgende zomer nog beter terug.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)

Reacties

In de comments reageren volgers enthousiast op de foto. "Lekker bezig!💙🚀", reageert het sportaccount Sportpoeder. En: "Zieke progressie! Nu al benieuwd naar de gains van volgend jaar 🙌🏼", schrijft een andere volger. Ga zo door, Demi!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20190930 - Premiere F*ck de Liefde in pathe Tuschinski. Op de foto: Rodanya Kelsey, Demi Rutting (Temptation Island)