Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Latona-vaas van Westwing Collection t.w.v. €54,99

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we de handgemaakte vaas Latona in crèmewit van Westwing Collection weggeven t.w.v. €54,99. 

Westwing Collection

Westwing Collection combineert tijdloos design met huidige trends om woningen en kantoren om te toveren tot de mooiste plekjes ter wereld. Westwing Collection heeft dan ook naast klassieke basics prachtige meubels en accessoires die matchen bij elke interieurstijl. Van boho tot elegant: er is voor ieder wat wils. 

Het is dan ook niet zo gek dat diverse BN’ers en influencers fan zijn van het merk. Zo zijn niemand minder dan Monica Geuze, Vivian Hoorn en Maria Tailor dol op de items van Westwing. Enne, de Latona-vaas is een van de items die in het interieur van Maria terug te vinden is. 

Latona

De Latona-vaas is een grote, handgemaakte keramieken vaas. De vaas is een heerlijke basic die verkrijgbaar is in crèmewit, zwart en met patroon. De vaas is geschikt voor langstelige boeketten, maar is ook zonder bloemen een echte eyecatcher!

Westwing 2

Win, win, win

Heb jij nog een mooi plekje in je woonkamer, slaapkamer of gang vrij voor de Latona-vaas? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk 1x de Latona-vaas in crèmewit t.w.v €54,99 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='23']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 6 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.