Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Harrie Snijders openhartig over kinderwens en familieband

Harrie vertelt of hij op dit moment open staat voor een relatie.

FHM500 editie 2022

Op televisie mag Harrie Snijders aka Harrie de Hengst dan misschien een echte casanova lijken: diep van binnen is hij ook maar een mens met een klein hartje. Dat bewijst hij maar weer door op Instagram een boekje open te doen over zijn toekomstplannen.

Q&A

Harrie heeft een behoorlijke lijst aan volgers opgebouwd op Instagram. Sinds zijn deelnames aan Ex on the Beach en zijn zoektocht naar de liefde in zijn eigen datingshow Daten op het Kamp, zijn veel van zijn volgers benieuwd naar hoe hij zijn toekomst nu voor zich ziet. In een Q&A op Instagram besloot de realityster antwoord de geven op een paar vragen.

We weten inmiddels dat Harrie en winnares Rilana van Daten op het Kamp niet meer samen zijn. Harrie is dus weer single, al ziet hij een relatie op dit moment zeker wel zetten. Wel het liefst met een wat onbekendere dame, zo legt hij uit. “Graag juiste een vrouwtje on the low, dan een media relatie waarbij iedereen een mening heeft”, schrijft Harrie. Mocht Harrie de ware tegenkomen, dan wil hij daar graag een gezinnetje mee stichten. Het liefst wil hij dan 2 kinderen. “Alles op zijn tijd. Eerst de ware vrouw tegenkomen”, zegt hij.

Familie

Familie is bovendien erg belangrijk voor de tv-ster. “Wij zijn reizigers. In onze cultuur zijn we altijd samen en doen we alles voor elkaar. If you know, you know. #gipsyblood”, aldus Harrie. Verder vraagt een volger nog of Harrie binnenkort weer op de buis te zien zal zijn. Daar doet de EOTB-ster nogal mysterieus over, maar wel hint hij naar een comeback. “New things are coming”, schrijft hij. Oeh!

Bron: Instagram Harrie Snijders | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220601 - FHM500 mooiste vrouwen van Nederland 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Milana Snijders en Harrie Snijders