Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Score: bij Action koop je nu een Magic Bullet voor slechts 30 euro

En dat inclusief accessoires!

Woman preparing fresh fruit smoothie

De Magic Bullet is een populair apparaat om te hakken, snijden, mixen en malen. Hij wordt vaak gebruikt om snel en makkelijk smoothies mee te maken. Enige minpuntje: je moet er misschien wel even voor sparen. Echter kun je nu een echte Magic Bullet scoren bij de Action, voor nog geen 30 euro!

Magic Bullet

De Magic Bullet is ideaal voor als je een kleine keuken hebt, of gewoon geen groot apparaat op je aanrecht wilt hebben staan. Ben je dol op smoothies, maar past een grote blender niet in jouw keuken of vind je 'm simpelweg te duur? Dan is dit apparaat de oplossing. Je kunt er niet alleen ontzettend veel mee, je bergt hem ook erg makkelijk op vanwege het kleine formaat. Win-win!

Op naar de (online) Action

Heb jij ook al heel lang een Magic Bullet op je wishlist staan? Er bestaan allerlei goedkopere alternatieven, maar je kun nu ook een échte scoren voor een klein prijsje. Bij de Action koop je hem nu namelijk voor slechts €29,95, inclusief accessoires. En best of all: je hoeft niet naar de dichtstbijzijnde winkel te racen, want het apparaat is alleen in de webshop verkrijgbaar. Via deze link gooi je 'm meteen in je winkelmandje.

Accessoires

Zoals we al zeiden, krijg je allerlei accessoires bij je Magic Bullet. De set bestaat namelijk uit één motor, drie bekers (120, 350 en 400 ml), één lemmet, twee kunststof ringen en drie deksels. Een goede deal, als je het ons vraagt. Zo kun je niet alleen in een handomdraai een smoothie maken, maar je neemt 'm ook nog eens makkelijk mee. Naast het maken van smoothies is hij ook geschikt voor het maken van sausjes en dips, of het snijden van groenten. En last but not least is het apparaat erg makkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar de beker op het apparaat te draaien en er druk op te zetten. Easy does it! 

Bron: Action, Cosmopolitan | Beeld: iStock