Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marieke Elsinga deelt lief kiekje van eerste wandeling met pasgeboren zoontje

Aaahw!

Portretten De ochtendshow Mattie & Marieke

Vorige week maakte Marieke Elsinga het heugelijke nieuws bekend te zijn bevallen van haar eerste kindje. De radio-dj en haar vriend Sander kregen een zoontje, genaamd Jip. Vandaag maakte Marieke trots de eerste wandeling met haar kleine spruit en dat leverde hartverwarmende beelden op.

Schattige foto

Op Instagram plaatst Marieke een foto waarop te zien is hoe ze lachend met de kinderwagen in het zonnetje loopt. "M’n hele hart ligt in die wagen 💙", schrijft Marieke in de caption.

Het kiekje valt goed in de smaak bij haar volgers. "Daar gaat ze hoor……genieten! ❤️", reageert Bridget Maasland. "Oh jouw trotse koppie 😍", schrijft Marlijn Weerdenburg. En: "Ohhhh 😍", reageert Shelly Sterk. Zijn wij het helemaal mee eens!

Bevalling

Met moeder, kind én vader gaat het goed. “Hij is echt een droombaby”, vertelde Marieke trots op de radio bij Qmusic. “Hij slaapt, hij drinkt supergoed, met borstvoeding gaat het goed. Hij poept, hij slaapt weer. Ik vind het zo gek, dat is óns kindje. Hij is zo mooi.”

Bron: Story | Beeld: Instagram Marieke, Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 22-07-2022 Mattie & Marieke luiden de zomervakantie in FOTO: Brunopress: Patrick van Emst Op de foto: Marieke Elsinga ( zwanger )