Abbey Hoes over Nederlandse Powervrouwen-serie: ‘Ik werk hard voor wat ik wil bereiken’

'Ik denk dat jullie een andere kant van me gaan zien.'

Lees ook

Abbey Hoes is vanaf 18 november te zien in de nieuwe serie Nederlandse Powervrouwen op Viaplay. In de serie worden er, naast Abbey, nog vier andere vrouwen gevolgd en zie je hoe zij allemaal hun eigen succes hebben gecreëerd. We zien ze in de spotlights, maar ook achter de schermen en thuis. In gesprek met Grazia vertelt de 28-jarige beauty openhartig over haar blik op een powervrouw en licht ze alvast een tipje van de sluier op over de serie.

Powervrouw

“In de serie is het heel leuk dat je vrouwen volgt met een mooie carrière. Je volgt hun tijdens hun werk, maar ook buiten hun werk om, wat natuurlijk super interessant is”, vertelt Abbey als we met haar bellen. “Maar voor mij is het wel zo dat een powervrouw niet alleen iemand is die zich identificeert als powervrouw als ze een mooie carrière heeft”, vervolgt ze. Zo legt de actrice uit dat vrouwen niet per se een succesvolle carrière hoeven te hebben om een powervrouw te zijn. “Ik denk dat iedereen die in haar kracht staat op haar eigen manier een powervrouw is.”

Of Abbey zich ook daadwerkelijk een powervrouw voelt? “Ja, in de zin van dat ik hard werk voor wat ik wil bereiken. Ik probeer ook veel aan mezelf te werken”, legt ze uit. “Ik denk dat dat voor mij dan eigenschappen zijn in mezelf waarvan ik zou zeggen dat het je een powervrouw maakt.”

Werk en privé

Hoewel Abbey in de reality-serie op zowel werk- als op privévlak gevolgd wordt, is het logisch dat het voor velen soms erg lastig is om deze twee dingen gescheiden te houden. Maar voor Abbey ligt dat iets anders. “Compleet gescheiden houden, daar doe ik niet aan”, geeft ze toe. Zo vertelt ze dat ze tijdens haar werk veel vrienden heeft gemaakt en zelfs de liefde van haar leven heeft gevonden. Toch probeert ze naast haar werk, ook nog zoveel mogelijk haar eigen ding te doen. Maar de twee dingen compleet gescheiden van elkaar houden, is voor Abbey lastig. “Voor mij is dat in ieder geval niet helemaal mogelijk”, aldus de actrice.

De serie

Ook lichtte Abbey alvast een tipje van de sluier op over de serie: “Ik denk dat jullie een andere kant van me gaan zien. In de serie is er best wel wat gefocust op mijn privéleven. Daarin zijn ze ook echt bij een paar hoogtepunten geweest. Zo volgen ze mij ook in een – voor mij – speciale situatie. Ik denk dat het wel heel erg leuk is om een soort van kijkje achter de schermen te krijgen. Ik denk dat dat wel iets is wat het dan toch bijzonder maakt”, sluit de actrice af. We can’t wait!

Nederlandse Powervrouwen is vanaf 18 november wekelijks exclusief te zien op Viaplay.

Beeld: Nederlanse Powervrouwen

Laatste nieuws

Zie ook