Grazia test: de Blow Dry & Style föhnborstel van Remington

Wij zijn fan!

Salesmanager Emma test de Blow Dry & Style föhnborstel van Remington waarmee je kunt stylen, krullen én drogen tegelijkertijd.

Tried & Tested

Voordat we vertellen waarom we deze föhnborstel wilden testen, zetten we eerst even alle feitjes op een rij. Komt-ie:

Wat: Blow Dry & Style föhnborstel (AS7500) van Remington
Wat doet het: met deze tool met 4 opzetstukken creëer je krullen, gladde lokken of extra volume, zonder extreme hitte.
Wat kost dat: €54,99

€54,99

Waarom?

Doordeweeks doe ik – naast wassen en föhnen – weinig met mijn haar. Ik houd van een natuurlijke slag en gebruik zo nu en dan wat olie voor in de puntjes. Maar, als ik net even iets meer uit wil pakken voor een belangrijke werkafspraak of een feestje in het weekend gebruik ik graag een tool om mijn haar een look te geven die iets meer gepolijst is. Maar tijd om lang voor de spiegel te staan heb ik niet dus een tool waarmee je gemakkelijk grove krullen en mooie slag kunt creëren is very welcome. 

Werking?

Laat Remington nu een handige föhnborstel hiervoor hebben. Dit multitalent heeft vier opzetborstels, waarmee je drie looks kunt maken. Losse krullen, een mooie blow dry waarbij je lokken naar binnen of buiten vallen en super smooth lokken. En allemaal geschikt voor halflang tot lang haar. Heb je korter haar? No worries, Remington heeft de perfecte föhnborstel voor elke haarlengte. Ik ga enthousiast aan de slag. Ik maak mijn haar handdoekdroog en pak de 38 mm keramische gecoate borstel met intrekbare pinnen erbij om losse krullen te creëren. Doordat ik veel en vrij dik haar heb, zet ik ’m op de hoogste stand. Heb je fijn en dun haar, dan zou je ’m een standje lager kunnen zetten. Ik pak medium plukken en rol per pluk van beneden naar boven en houdt ’m daar vijftien seconden vast. Heel handig aan deze tool is dat je de pinnen met één simpele knop kunt intrekken waardoor je haren dus nooit vast komen te zitten. Ideaal!

Werkt het?

Al in een handomdraai heb ik mooie, nonchalante krullen die lekker los vallen. Ik gebruik haarlak om ervoor te zorgen dat die prachtige krullen ook goed blijven zitten. De dag erna zie je het effect ook nog zitten, al is de krul iets grover geworden. Het is nu meer een mooie slag, ook heel tof!

Met de andere twee tools kun je overigens ook heel mooie looks maken. De grote borstel van 50 mm zorgt voor meer volume en echt een va-va-voom effect. Wat daarnaast opvalt is dat deze föhnborstel – en het maakt hierbij niet uit welk opzetstuk je gebruikt – je haar echt in een mum van tijd droogt. Hij bevat namelijk 1000 watt waardoor je tot drie keer sneller kunt drogen en stylen. Ook fijn is de ionische conditioner in de opzetstukken die je lokken oprecht meer laten glanzen en zacht maken. Werkt overigens ook als een malle tegen statisch haar! Perfect voor deze periode van het jaar dus. Ik ben fan!

Productie: Babette Dessing

Laatste nieuws