Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien we dit EOTB-koppel terug in het nieuwe seizoen van Temptation Island?

Zou het?

Premiere horrofilm Moloch

De opnames voor het nieuwe seizoen van Temptation Island moeten nog van start gaan, maar de geruchtenmolen over eventuele deelnemers draait nu al op volle toeren.

EOTB-koppel

Verschillende juichechannels zijn op dit moment druk bezig met het opsporen van eventuele kandidaten. Het account RealityFBI plaatste vorige week in hun Instagram Stories een mogelijk koppel, en dat zijn geen onbekenden. Zo meent het account dat niemand minder dan Dennis Roos en Olivia Talar in het nieuwe seizoen van Temptation Island te zien zullen zijn. Deze twee kun je kennen van hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch twee jaar geleden.

Ups en downs

Dennis en Olivia hebben al behoorlijk wat ups en downs gekend in hun relatie. Zo zou Dennis meerdere keren de fout in gegaan zijn, door contact te hebben gehad met andere dames. Het juice-account weet nog niet of Dennis en Olivia vanaf de start meedoen of later instromen. Of de twee ook echt in het nieuwe seizoen te zien zullen zijn, is nog niet zeker. De tijd zal het leren!

VIPS

Mochten Dennis en Olivia wel meedoen aan het nieuwe seizoen, dan zou het zomaar eens kunnen dat komend seizoen een VIPS-seizoen wordt. Afgelopen juli werd dit namelijk ook al gezegd door oud-deelnemer Wouter. Hij schreef toen in zijn Stories dat hij had gehoord dat er een VIPS-seizoen in aantocht is. "Voor de Temptation Island-strijders: in september wordt er alweer een VIPS-seizoen opgenomen, zoals ik van mijn bronnen heb begrepen. Wat natuurlijk nog niemand mag weten…" Hmmm... Wij zijn benieuwd!

Bron: Love & Reality | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220513 - Premiere van de horrorfilm Moloch Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Olivia Talar en Dennis Roos