Leuk nieuws: déze EOTB-ster is vader geworden

Aahw!

Tijd voor beschuit met muisjes, want er is weer een heuse EOTB-baby geboren! Robin de Rouw deed in 2018 mee aan Ex on the Beach, maar vormt tegenwoordig one happy family met zijn vriendin en dochtertje. En daar is nu dus een tweede meisje bij gekomen.

Dochtertje

Voormalig Ex on the Beach-ster Robin heeft inmiddels de liefde gevonden. Tegenwoordig vormt hij namelijk een gezinnetje met zijn vriendin Rowena Passon en dochtertje Solange. En vorige week is hun tweede dochtertje geboren, zo maakt de kersverse vader bekend op Instagram.

Grote zus

You make us complete“, schrijft Robin bij een lieve foto van de kleine spruit. Het meisje heeft de prachtige naam Isabel de Rouw gekregen. Ook laat de realityster weten dat Isabel is geboren op 13-11-2022, en daarmee heeft ze van Solange een grote zus gemaakt. Van harte gefeliciteerd!

Ex on the Beach

Back in the days, in 2018, deed Robin mee aan EOTB. Hij kwam destijds het strand opgelopen als ex van Geneviève, remember that? Hij zat in hetzelfde seizoen als Channah Koerten, Alex Maas, Jorden, Elodie Lie en Jamecia.

Bron: Instagram @robinderouw, LoveReality | Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws