Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Anouk Hoogendijk bevallen van tweede kindje

Ook deelt ze meteen de naam van haar zoontje.

Summer Launch met Matthijs de Ligt

Beschuit met blauwe muisjes! Anouk Hoogendijk is namelijk bevallen van haar tweede kindje. De kersverse mama deelt trots een foto van de kleine spruit en verklapt ook meteen de naam van haar zoontje.

Bevallen

In juni maakte Anouk via Instagram bekend dat ze in verwachting is. “Sonny probeert het geheim in zijn zak te bewaren, maar kon niet wachten om het nieuws te delen. We zijn extreem blij!”, schreef ze toen bij twee plaatjes van haar gezin met de echofoto. Twee maand later maakte ze met een foto waarop ze in een blauw pak poseert bekend dat Sonny een broertje krijgt. Sindsdien deelde de oud-voetbalster regelmatig kiekjes van haar babybump.

Vorige week was het eindelijk zover en is Anouk bevallen. Op Instagram deelt ze een prachtige foto en laat ze weten dat haar zoontje de naam Jip draagt. "Woensdagavond is onze Jip geboren 🥰. We zijn verliefd en compleet, ik kan het nog steeds niet bevatten 🙏🏻", luidt de caption.

Reacties

De mama wordt overspoeld met felicitaties in de comments. "Geweldig ❤️ Gefeliciteerd", schrijft Nicolette van Dam. En: "Gefeliciteerd 😍", schrijft Dafne Schippers.

Eerder deze maand beviel radio-dj Marieke Elsinga ook van een zoontje, die toevallig ook de naam Jip draagt. "Jip 😍💙 dat zijn de leuksten! Zo blij voor jullie Noukepoek!", schrijft Marieke in de comments. Aahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • 2019, May 29. ARC by Lute, Amsterdam, the Netherlands. Anouk Hoogendijk at the summer launch of the Life After Football Magazine 2019.