Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Omg: Lindsay Lohan draagt skipak van Nederlands merk in Falling for Christmas

Fully pink van de piste!

Actrice Lindsay Lohan is weer terug op het witte doek met de langverwachte kerstfilm Falling for Christmas. Extra leuk: in de film draagt Lindsay een knalroze skipak met een Hollands tintje. De ski outfit is namelijk van een Nederlands merk!

Falling for Christmas

De langverwachte film Falling for Christmas met Lindsay Lohan staat sinds vorige week op Netflix. Lindsay kennen we natuurlijk van films als Mean Girls en The Parent Trap, maar die films zijn inmiddels al een paar jaar geleden uitgekomen. Sindsdien hoorden we maar weinig van de actrice, tot nu!

In deze film speelt Lindsay een verwende hotelerfgename (Sierra) die een skiongeluk krijgt en daardoor geheugenverlies oploopt. De eigenaar van de lodge (Jake), gespeeld door Chord Overstreet, zorgt voor Sierra. De twee moeten de dagen voor kerst verplicht samen doorbrengen. Drijft dat ze uit elkaar, of bloeit er juist iets moois op? Overigens is Lindsay niet de enige bekende in de film, want Chord kun je kennen van zijn rol in Glee.

Roze skipak

We willen niet te veel spoilers geven over de film, maar we kunnen alvast verklappen dat er fantastische kerstoutfits in voorbijkomen. Onze favoriet? Het knalroze skipak dat Lindsay draagt. We love it! Sierra draagt deze ski outfit onder meer in de scènes van het aanzoek en het ongeluk, en het staat haar geweldig.

Hilja wanten Pony Pink €149 Hug bodywarmer Pony Pink €399 Parry skipak Pony Pink €749

Beeld: Goldbergh

Hollands tintje

Ga jij zelf ook op wintersport en wil je net als Lindsay Lohan fully pink van de piste af? Dat komt goed uit, want het pak uit de film is van Nederlandse bodem. De items zijn van het skimerk Goldberg. Dat is hét wintersportmerk van the rich & famous. De exacte outfit van Sierra is helaas niet meer verkrijgbaar, maar in de huidige collectie zitten een vergelijkbaar skipak, bodywarmer en wanten (zie hierboven). Je moet er wellicht wel even voor sparen, maar dan verschijn je wel fabulous op de piste!

Bron: Goldberg, Grazia archief | Beeld: Falling for Christmas, Netflix, Goldberg