Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Magic Mike is terug: er komt een derde (steamy) film

Oeh la la!

Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat Channing Tatum vele harten veroverde met de film Magic Mike. Drie jaar later kwam er een vervolg en sindsdien wachten we met smart op een derde film. Goed nieuws: Warner Bros heeft nu de trailer voor de laatste, enorm steamy film uitgebracht.

Derde deel

Sinds de eerste Magic Mike film konden we er geen genoeg van krijgen. We waren dan ook enorm blij met het vervolg. En nu er dus ook nog een derde deel komt, kan onze dag niet meer stuk! Extra leuk: vrijwel de gehele cast uit de eerste twee delen zal in de film Magic Mike's Last Dance te zien zijn.

Trailer

Hoewel het verhaal van de derde film nog niet volledig duidelijk is, krijgen we door de trailer wel al een mooi beeld. Hieronder kun je hem bekijken. Let wel op: hij is behoorlijk not safe for work.

Zin in

Wat we al kunnen zien, is dat Mikes love interest dit keer gespeeld wordt door Salma Hayek. Mike gaat met haar mee naar Londen, waar hij een groep dansers gaat klaarstomen voor een theatershow. Er wordt veel gestript, maar ook gedanst. De sexual tension spat daarbij van het scherm. Wij zijn heel benieuwd! We moeten echter nog wel even geduld hebben, want de film draait pas vanaf 9 februari volgend jaar in de bios. Met wie ga jij erheen?

Bron: Fem-fem | Beeld: BrunoPress, YouTube