Makers van Magic Mike lanceren nieuwe bioscoopfilm met Channing Tatum

Plus serieuze Dear John-vibes.

De bioscopen mochten gisteren éindelijk weer hun deuren openen voor publiek. En da’s maar goed ook, want binnenkort verschijnt Channing Tatum weer op het witte doek en wij kunnen je vast vertellen: zijn nieuwe film wíl je zien!

DOG

De makers van Magic Mike (je weet wel, die steamy strippersfilm met Joe Manganiello, Channing Tatum en Matt Bomer) komen met een nieuwe film en casten opnieuw acteur Channing voor de hoofdrol. Wel betreft het een heel andere verhaallijn, namelijk eentje die draait om legerhond Lulu.

In de film DOG speelt Channing ex-soldaat Briggs – hallo Dear John-vibes – die op non-actief is gezet. Briggs wil graag weer in actieve dienst en om dit voor elkaar te spelen, moet hij een ogenschijnlijk simpele taak volbrengen: een legerhond naar de begrafenis van haar baasje brengen, die om het leven kwam tijdens zijn legerdienst. Met legerhond Lulu, die Briggs simpelweg Dog noemt, moet hij langs de westkust van Amerika rijden, maar dat is niet zo makkelijk. Dog en Briggs kunnen totaal niet met elkaar overweg en de hond drijft de ex-soldaat tot het uiterste. Gaat het Briggs lukken om op tijd bij de begrafenis aan te komen? En misschien nog wel belangrijker: krijgen hij en Dog toch nog een band?

Regie in handen van Channing

DOG is voor acteur Channing niet zomaar een film, hij maakt hiermee namelijk ook zijn eerste regiedebuut. En naast Channing zien we ook nog een aantal andere bekende acteurs terug, namelijk Jane Adams, Kevin Nash, Qórianka Kilcher, Ethan Suplee en Emmy-Raver-Lampman.

Dog is vanaf 24 februari te zien in de bioscoop. We can’t wait! 

Beeld: DOG

Laatste nieuws