Oeh: er komt een derde deel van The Princess Diaries

We can't wait!

Heb jij vroeger ook meerdere keren naar de film The Princess Diaries gekeken? Wij konden er geen genoeg van krijgen. Al jaren gaan er geruchten dat er een derde deel komt. Enne, dat gerucht is nu bevestigd: Disney werkt daadwerkelijk aan een vervolg!

De derde film

Disney keert terug naar het koninkrijk van Genovia! Scriptschrijver Aadrita Mukerji is in haar pen geklommen om een begin te maken aan een derde The Princess Diaries-film. Volgens bronnen zal het echt gaan om een derde deel, en niet om een reboot. Producer Debra Martin Chase, die ook al de eerste twee delen van de reeks produceerde, zal zich ook weer voor de derde film inzetten. Exciting!

De cast

Hoewel actrice Anne Hathaway (die de rol van prinses Mia voor haar rekening nam) nog geen officiële deal heeft ondertekend voor een derde film, hebben we hoop. Zo sprak ze meerdere keren publiekelijk uit dat ze een terugkeer naar Genovia wel ziet zitten.

Onlangs sprak de actrice zich uit over een nieuwe The Princess Diaries-film. Zo liet ze tijdens een interview met Entertainment Tonight in oktober weten dat ze het ‘fantastisch’ zou vinden om opnieuw met Julie Andrews (in de film grootmoeder en koningin Clarisse Renaldi) te werken. ”Ik ben voor!”, stelde Anne toen. “Als er een manier is om Julie Andrews voor de film te krijgen, denk ik dat we dat kunnen laten werken.”

Of Julie Andrews en Anne Hathaway zullen terugkeren in hun iconische rollen is dus nog even afwachten, but we sure hope so. We hebben er al helemaal zin in en hopen dat de film gauw te zien zal zijn!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws