Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Totally Spies komt binnenkort naar Videoland

Nostalgie!

Videoland voegt de laatste tijd steeds meer childhood classics toe aan hun aanbod. Zet je schrap, want één van onze favorieten is er binnenkort ook te zien: Totally Spies!

Breed nostalgisch aanbod

We kunnen tegenwoordig al bij Videoland terecht voor meerdere series van vroeger. Zowel ZOOP als Beugelbekkie en Het Huis Anubis zijn er te zien. Binnenkort komen daar nog twee leuke titels bij, namelijk Totally Spies en The Wild Thornberrys.

Totally Spies

We voelen ons oud terwijl we dit schrijven, want Totally Spies was al rond 2002 (!) op de buis. Vriendinnen Alex, Sam en Clover waren geheime spionnen en moesten de wereld redden. Ze werkten voor WOOHP (World Organization Of Human Protection) en hadden altijd coole gadgets tot hun beschikking. Terwijl ze allerlei slechteriken versloegen, moesten ze hun spionnenidentiteit geheim weten te houden voor hun klasgenoten. Memories! 

The Wild Thornberrys

The Wild Thornberrys werd rond diezelfde tijd uitgezonden. Daarin zagen we hoe de familie Thornberry met hun camper de hele wereld rondtrok. Eliza, de jongste dochter van het gezin, stond centraal. In Afrika had ze van een sjamaan een gave gekregen: ze kon met dieren praten. Samen met haar familieleden hielp ze dieren overal ter wereld uit de brand. Ook een echte classic waar wij vroeger veel naar gekeken hebben.

Beide series zijn vanaf 24 december bij Videoland te bingen. Wij gaan er zeker voor zitten, want een avondje nostalgie is altijd leuk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland