Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dream job alert: Disneyland Parijs zoekt nieuw personeel

De Europese wervingstournee komt binnenkort langs in Amsterdam!

Heb jij altijd al willen werken in Disneyland Parijs en lijkt het je geweldig om dagelijks kinderen (en volwassenen) blij te maken met de magie van Disney? Dan is dit je kans. Het bedrijf zoekt namelijk nieuw personeel. En niet één, maar heel veel nieuwe mensen. Tijd om te solliciteren!

Werken in Disneyland

Disneyland Parijs is Europa's belangrijkste toeristische bestemming. Het park is ontzettend groot, dus je kunt je voorstellen dat er heel veel mensen werken. Het Talent Acquisition-team van Dinseyland Parijs heeft dan ook een nieuwe jaarlijkse wervingscampagne gestart voor nieuwe personeel in Frankrijk en Europa. Er zijn duizenden banen beschikbaar in de horeca, hospitality, de Disney hotels en het Customer Relations Center. Sounds good, right? Als onderdeel van deze campagne is er op 24 november een wervingsdag gepland in Amsterdam. Geïnteresseerden kunnen op de website van Disney alle informatie vinden.

Trainingsprogramma

Het is feest in Disneyland Parijs! Want het park bestaat dertig jaar. Om dat te vieren wordt het nieuwe themagebied 'Marvel Avengers Campus' geopend. En om de hoogste kwaliteit van dienstverlenging te garanderen en, bovenal, de magie van Disney tot leven te brengen, is er veel nieuw personeel nodig. Daarom start het bedrijf na een onderbreking van twee jaar weer een grote Europese wervingstournee, waarbij ze toekomstige talenten hopen te vinden.

Nieuwe Cast Members leren door middel van het trainingsprogramma 'La Tradition' de magie van de Disneywereld en -cultuur. Voor iedereen die niet in Parijs woont, biedt Disneyland accommodaties aan in de buurt van het resort. Grijp je kans!

Bron: Beautify | Beeld: Pexels