Droombaan: Monica Geuze zoekt een assistent

Is deze baan iets voor jou?

Dream job alert! Niemand minder dan Monica Geuze is op zoek naar een management assistent en P.A. Droom jij ervan om met een bekendheid te werken en heb je daarvoor de skills in huis? Dan is deze baan wellicht op jouw lijf geschreven.

Business babe

Monica brak ooit door als vlogger – en vlogt nog steeds op haar YouTube-kanaal met meer dan een half miljoen (!) abonnees. Maar inmiddels doet deze business babe nog veel meer. Zo tekende ze onlangs een contract bij Videoland, waarvoor ze exclusief aan de slag gaat als presentatrice. Eerder presenteerde ze al programma’s als Love Island en Temptation Island: Love or Leave, en binnenkort mag ze De Bachelorette met Sylvia Geersen aan dat rijtje toevoegen. Daarnaast heeft ze een succesvolle podcast met beste vriend en collega Kaj Gorgels, genaamd Geuze & Gorgels, haar eigen luxe lifestyle-merk Sophia Mae én is ze aandeelhouder van het merk Stëlz. Oh, en ze is ook heel groot op Instagram en TikTok. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat haar agenda met al deze werkzaamheden er niet overzichtelijker op wordt. Daarom zoekt haar management iemand die hierbij kan assisteren.

Management assistent en P.A.

De vacature voor deze droombaan is te vinden op VacatureVia. Om precies te zijn zoekt de 27-jarige vlogger een management assistent en P.A. Daarbij ondersteun je Monica en haar manager in hun werkzaamheden. Denk hierbij aan agendabeheer en ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden. “Daarnaast hou je contact met klanten en wikkel je alle campagnes met merken op een goede manier af. Het is een zeer afwisselende functie waarbij weinig dagen hetzelfde zullen zijn”, valt te lezen in de vacature. Je werkzaamheden zullen onder meer zijn:

  • Campagne coördinatie (o.a. klantcontact)
  • P.A.-werkzaamheden
  • Agendabeheer
  • Algemene ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden
  • Ondersteunen bij het maken van content
  • Notuleren en opvolgen van meetings

De geschikte kandidaat

Wij gokken dat er heel veel mensen zijn die deze baan wel zien zitten. Daarom zijn er ook een flink aantal eisen waar de toekomstige assistent van Monica aan moet voldoen. Zo moet je onder meer zelfstandig kunnen werken, stressbestendig en flexibel zijn en het leuk vinden om content te maken. Ook moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en auto, woonachtig zijn in Amsterdam en minimaal drie jaar ervaring hebben. Daar tegenover staat een afwisselende baan in een leuk team, flexibele werktijden en ruimte voor eigen inbreng. Ga jij solliciteren?

Bron: VacatureVia, Fem Fem | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws