Heftig: Hailey Bieber aan hart geopereerd na miniberoerte

Heavy...

Lees ook

Justin Bieber en Hailey Bieber ervaarden een tijdje geleden een angstig moment. Hailey bleek een klein bloedstolsel in haar hersenen te hebben en moest daarvoor naar het ziekenhuis. Inmiddels heeft Hailey Bieber haar verhaal gedaan in een openhartige video.

Miniberoerte

Hailey werd onlangs in het ziekenhuis opgenomen vanwege een bloedstolsel in haar hersenen. Het bleek om een tia te gaan, ofwel een miniberoerte. De dokters vertelden haar dat haar lichaam het stolsel zelf weer had verstoten, maar er werd wel een hartafwijking gevonden.

De afwijking was een klep tussen de rechter en linkerkamer van haar hart. “Gewoonlijk wordt het bij de geboorte verondersteld uit zichzelf te sluiten”, legt ze uit. Die van haar deed dat niet en daarom moest Hailey onder het mes. De afwijking is door de operatie gelukkig wel verholpen. Sinds het voorval slikt Hailey bloedverdunners.

Aan de betere hand

Verder vertelt Hailey dat ze inmiddels weer helemaal de oude is. Ook bedankt ze haar dokters. “Ik ben echt opgelucht dat ik deze enge situatie achter me kan laten en verder kan gaan met mijn leven.”

Manlief Justin Bieber gaf vorige maand ook al een update over zijn vrouw. De zanger sprak zijn fans toe tijdens een concert in Denver en zei dat ‘alles weer goed gaat’ met Hailey. De stroom viel tijdelijk uit tijdens het concert, waardoor Justin dat als een moment gebruikte om zijn fans te updaten over de situatie rondom zijn vrouw. “Weet je, het leven zit vol verrassingen. Daar hebben we geen controle over, net zoals we hier nu bijvoorbeeld even geen stroom hebben. Waarschijnlijk weten de meesten van jullie wel dat het niet goed ging met mijn vrouw, maar ze doet het hartstikke goed nu en ze is sterk. Maar het was wel echt eng, weet je. Ik weet zeker dat God haar in de palm van zijn hand heeft en dat is goed”, zei Justin.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook