Oops: Davina Michelle valt van podium na optreden F1 Zandvoort

Gelukkig kan de zangeres er inmiddels om lachen.

Lees ook

Afgelopen weekend mocht Davina Michelle tijdens de Grand Prix in Zandvoort voor zo'n 70 duizend mensen het volkslied zingen. Dit deed de zangeres obviously vlekkeloos. Al ging er vlak na haar optreden wel iets mis…

Backstage beelden

Op haar eigen YouTube-kanaal blikt Davina terug op haar geweldige weekend bij de Grand Prix in Zandvoort. De voorbereidingen op de baan, het aanmoedigen van Max Verstappen en haar zenuwen voor het optreden komen in de video voorbij.

En ondanks dat haar optreden voor een tribune vol met enthousiaste toeschouwers vlekkeloos verliep, deelt de beauty aan het einde van haar video een gigantische blunder.

Van het podium vallen

Toen Davina na haar optreden het podium af wilde stappen ging ze namelijk flink onderuit. Enne, dit konden alle fans én Formule 1-coureurs aanschouwen.

“Aan het einde van mijn eerste optreden moest ik het gewoon verknoeien. Veel plezier met het kijken naar mijn gestreste gezicht”, schrijft Davina bij de video. Scroll je door naar het einde van de video, dan laat Davina je zien hoe ze van het podium valt – en gelukkig kan ze er inmiddels zelf wel om lachen.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook